Overtuigende overwinning van het Nederlands team op Friesland Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Overtuigende overwinning van het Nederlands team op Friesland

Overtuigende overwinning van het Nederlands team op Friesland

In het WTC Expo gebouw te Leeuwarden is zaterdag een treffen georganiseerd tussen de Nederlandse selectie en team Friesland. Voor Nederland kwamen in actie: Christiaan Kist, Jonny Nijs, Jerry Hendriks, Jurriaan van Os, Salmon Renyaan, Rick Hofstra en twee jeugdspelers Jimmy Hendriks en Mike Zuijdwijk. Voor team Friesland werden opgesteld: Willem de Vries, Bauke de Boer, Pieter Miedema, Denny Bos, Frans van de Weit, Sander de Boer, Danny Nappert en Bert Koster. Nederland en Friesland werden verdeeld in ieder twee teams, Nederland A en B en Friesland A en B. Met 7-3 wisten de Nederland A en B teams Friesland te verslaan.

Ook de Nederlands dames winnen vol overtuiging dit treffen, met 8-1 konden de Friezen Jaqueline Draaisma, Jacqueline Lutz, Patricia Smit, Elbrich Halbersma, en Mieke de Jong geen 'vuist' maken tegen Karin Krappen, Floortje van Zanten, Aileen de Graaf, Sharon Prins en Tamara Schuur.

Jonny Nijs verving Ron Meulenkamp die aangekomen in Leeuwarden een vreselijk telefoontje kreeg. Zijn schoonvader had een aanrijding gehad met de kinderen in de auto. Op facebook stond te lezen dat zijn zoontje Quincy en zijn schoonvader er slecht aan toe waren. Hun dochtertje Daisy heeft het er gelukkig goed van af gebracht. Meer info is te vinden op de facebook pagina van Ron Meulenkamp. Ook Dartfreakz wenst Ron, Petra en de familie heel veel sterkte en hopen op een spoedig herstel!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws