Overzicht van alle uitslagen en verslagen SuperLeague speelweek 14 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Overzicht van alle uitslagen en verslagen SuperLeague speelweek 14

Overzicht van alle uitslagen en verslagen SuperLeague speelweek 14

Afgelopen zaterdag speelden de SuperLeague teams de veertiende speelweek. Nieuwe SuperLeague teams die zich via de playoffs proberen te plaatsen voor volgend seizoen speelden hun laatste poulewedstrijd.

Hoofdklasse
De nummer één en twee van de stand hadden het lastig, maar wonnen wel. Oranje Bar won alle singles, maar zag Kremer in de koppels sterk terugkomen. De beslissende solopartij werd gewonnen door Geert de Vos die captain Michael Stoeten versloeg. Ook Dibo won met 6-4. In deze partij werd Rick Hofstra de gevierde man, want hij versloef Kurt van de Rijck in de beslissende solopartij. The Switch wist thuis met 7-3 te winnen van Oranje Bar 3. De wedstrijd tussen de Rietplas en de Schot werd gestaakt.

Overgangsklasse A
Koploper Bosgenoegen won met 6-4 bij de Toeter en komt steeds dichter bij de titel. Nummer twee 't Ouwe Vat won met 6-4 van Brandpunt. Toornsmit wist een ruime zege te boeken op The Legends: 8-2 en Tapperij Teun versloeg Mansier met 7-3. Tenslotte won Modern met 7-3 bij de Oale Jan. Er waren twee 170 finishes in de overgangsklasse B. Fabian de Lange gooide deze namens DC Ambiance en ook Chris Bosveld van Modern produceerde de maximale finish.

Overgangsklasse B
Ongemeen spannend blijft het in deze klasse. Red Alert en de Zwaantjes geven elkaar geen duimbreed toe en staan ook na dit weekend precies gelijk. Red Alert wist te winnen van Red Alert met 8-2 en met dezelfde cijfers ontdeden de Zwaantjes zich van DTV. Café d'n Beer verstevigde zijn derde positie door te winnen van Sterkdarts Goudenregenbar 2 met 6-4. Gino Vos versloeg Toon Greebe in de beslissende solo. L&L deed goede zaken door met 9-1 te winnen van Oranje Bar 2 en de Fantics versloegen DC Ambiance: 8-2.

Overgangsklasse C
Sterkdarts 1 wist met 8-2 te winnen bij Havenzicht en is dichtbij een terugkeer naar de hoofdklasse. 't Pleintje won met 7-3 bij de Mookies. Gelijke spelen waren er in de wedstrijden tussen DSWN Goudenregenbar-de Walrus en de Schot 2-de Sjonnies.

Playoffs
Er waren nog een aantal poules waar nog geen beslissing was gevallen. In poule A wist Kalkman 5-5 te spelen tegen Café op de Hoek en dat was genoeg voor de eerste plaats in de poule. In poule B ging Café de Sport uit Enschedé door. Zij wonnen met 10-0 van de Bierelier. In poule E kregen de teams het voor elkaar om alle wedstrijden gelijk te laten eindigen. Uiteindelijk bleek dat Sonny's Darts het beste legsaldo had en dus gaan zij door ten koste van DKE Den Haag en Sterkdarts de Pepersteeg. Poule F werd gewonnen door de Sound Dogs uit Breda. In poule C en D was de beslissing al gevallen. Daar gingen Twenty Six uit Urk en de Makkers van Nunspeet door.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws