Pape/ Roosenbrand en Meijering gaan door bij de Krembassy Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Pape/ Roosenbrand en Meijering gaan door bij de Krembassy

Pape/ Roosenbrand en Meijering gaan door bij de Krembassy

Op woensdagavond 12 juli was het wederom overladen vol bij het dartsspektakel de Krembassy 2017 in cafe Kremer. Er stonden 3 wedstrijden op het programma, 1 wedstrijd laatste 32 en 2 wedstrijden laatste 16. De walkon girls waren ook weer aanwezig, Myrthe, Joyca en Angelique en de schrijvers voor deze avond waren, Andre Vos, Bennie Gerrits, Wim Zomer en Marcel Beernink.

Nadat het intro muziek gestart werd zat het al lekker vol voor de 1ste wedstrijd (nog een laatste 32) deze avond tussen Maarten Pape uit Sibculo en Erwin Snippe uit Vroomshoop die om 19.00 begon. Op papier zou dit een makkelijke wedstrijd worden voor Maarten en de uitslag was ook wel 3-0 in sets, maar Erwin stond iedere leg in de buurt om uit te gooien maar miste zijn dubbels. Erwin kreeg 2x kans op 140 en beide keren ging het mis op dubbel 10.

Maarten gooide een degelijke wedstrijd en wist de sets te pakken in 3-0/3-1/3-0. Erwin gooide 1x 180 en Maarten 2x 180. De 2e partij van de avond werd er begonnen met de laatste 16. Vanaf nu wordt er gespeeld best of 7 sets, na 3 sets is er 10 min pauze. Hier stonden Fabian Roosenbrand uit Almelo en Bart Blokhuis uit Geesteren tegenover elkaar. Fabian wist de 1ste set te pakken met 3-2 waar Bart goed scorend mee kon komen. De 2e set 3-0 ging ook naar Fabian ook dankzij een aantal 180ers, Bart die nu zijn eigen set moest houden om niet met 3-0 achter te komen wist dit met goede darts en goede finisches te doen 3-1, Na de break kwam Fabian sterk terug door set 4 te pakken.

In set 5 ging Bart goed mee maar kon in de 5e leg van die set niet antwoorden op het scorend geweld van Fabian, 3-2. Fabian ging dus door met een 4-1 overwinning en plaatst zich nu bij de laatste 8. Bart kan terug kijken ondanks zijn verlies op een goed toernooi. Fabian gooide 6x 180 en 1x 171.

De laatste wedstrijd van de avond was een hoogstaande met vele hoge scores. Geoffrey Meijering uit Coevorden nam het op tegen Bert de Lange uit Westerhaar, halve finalist van vorig jaar. Bert wist Geoffrey direkt zijn set af te pakken met 3-0, in de 2e set kwam Geoffrey goed terug en wist hij deze te winnen met 3-1. De 3e set voor de pauze werd een ware thriller, bij 2-2 wist Geoffrey de set te pakken met een 16 darter en zo met 2-1 i sets de pauze in te gaan.

Na de pauze was er wederom een spannende set waarin nu Bert de set pakte met een 16 darter. 3-2. De 5e set ging weer naar Geoffrey met 3-1 en nu moest Bert zijn set houden om in de wedstrijd te blijven. Bij 2-1 in die set voor Geoffrey krijgt Bert kans om er 2-2 van te maken. Geoffrey mist op zijn beurt 158 op dubbel 19 en Bett mist ook weer. Geoffrey gooit de partij uit met single 6 -dubbel 16. Een luid geschreeuw daaropvolgend. 3-1 . Geoffrey wint de partij met 4-2 en plaatst zich ook voor de kwartfinale. Op donderdagavond 13 juli zijn er weer 3 partijen laatste 16 en dan begint het weer om 19.00.

De volgende wedstrijden worden dan gespeeld:

19.00 : Alexander Pas- Thijs ten hagen

20.30 : Patrick Hendriks- Maarten Pape

22.00 : Michael Stoeten - Antoine Feijen

De wedstrijden zijn ook te bekijken op FB van cafe Kremer.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws