Patrick van den Boogaard winnaar Herberg Moneydarts op 29 juli Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Patrick van den Boogaard winnaar Herberg Moneydarts op 29 juli

Patrick van den Boogaard winnaar Herberg Moneydarts op 29 juli

Dinsdag 29 juli ging het 5e moneydarts toernooi van de zomercyclus van start in Café de Herberg te ’s-Gravendeel. Ditmaal mochten we 23 deelnemers verwelkomen die de strijd aangingen voor de1e plek van €100,-. In de poulefase waren er weinig verassingen te melden, al was het wel dat de winnaar van het laatste toernooi Mitchell von Schukkmann zich kon gaan opmaken voor de verliezersronde. In een poule van 5 moest hij Nigel van Milligen, Remco Schilperoord en Roy Moerenhout voor zich laten.

Mitchell liet er in de verliezersronde dan ook geen gras over groeien en plaatste zich ten kosten van Leander Wagenmaker (2-0) en Nico Steenbergen (3-1) voor de finale. Tegenstander hierin werd Michel Legierse die op zijn pad geen leg gunde aan Dylan van Noort en Dennis van Genderen. In de finale waren de rollen echter omgedraaid en was het Mitchell die met een 4-0 overwinning de verliezersronde op zijn naam schreef.

In de winnaarsronde waren het teamgenoten Patrick van den Boogaard en Freddy de Geus die zich in de finale speelden. Patrick deed dit ten kosten van Peter ’t Jong (3-2), Pascal Buitendijk (4-2) en Raymond van den Ende (5-4), terwijl Freddy korte mette maakte met Nigel van Milligen (3-1), Jos Solleveld (4-1) en Roy Moerenhout (5-4). In de ‘Marvel’-finale was het Patrick die Freddy veruit scorend de baas was en relatief eenvoudig een 6-1 overwinning behaalde en dus ook de enveloppe met €100,- in ontvangst mocht nemen.

Van de 26 180’ers nam Patrick van den Boogaard er met 5 stuks de meeste voor zijn rekening en ook de hoogste finish (156) kwam uit zijn handen.

Woensdag 13 augustus het volgende moneydartstoernooi in Café de Herberg!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws