Peter van der Veer wint van Rudi Minnebach op Rijense Dart Ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Peter van der Veer wint van Rudi Minnebach op Rijense Dart Ranking

Peter van der Veer wint van Rudi Minnebach op Rijense Dart Ranking

Op vrijdag 12 februari werd de 11e ronde van de Rijense Dart Ranking gespeeld in Sportcafe Rijen. De avond begon met het verloten van een dartbord beschikbaar gesteld door Sportcafe Rijen, de facebookpagina van de Rijense Dart Ranking overschreed het aantal van 200 likes en dat was dan ook de aanleiding voor deze loting. Het dartbord werd gewonnen door Cees van Rijthoven.

Na de loterij was het tijd voor het serieuzere werk, de poulefase van de ranking. Met een opkomst van 40 deelnemers waren er 8 poules van 5 spelers, in deze fase vlogen de 180 scores je om de oren, de toon voor de avond was dus gezet. De strijd was hevig onderling maar de sfeer opperbest.

In de finalerondes waren het Peter van der Veer en Rudi Minnebach die elkaar troffen in de winnaarsronde, in een mooi onderling duel trok Peter uiteindelijk de winst naar zich toe, waarmee hij de 11e ronde op zijn naam wist te schrijven.

Nieuwkomer Cees van Rijthoven vonden we terug in de finale van de verliezersronde, waarin hij Jan van Kollenburg trof. In een gelijk opgaand duel moest de 7e leg uitkomst bieden bij een stand van 3-3. Jan was degene die als eerste de juiste dubbel wist te raken en zodoende schreef hij de verliezersronde op zijn naam.

Winnaarsronde

1e Peter van der Veer

2e Rudi Minnebach

3e Mark Bakx

4e Joey Schmitz

Verliezersronde

1e Jan van Kollenburg

2e Cees van Rijthoven

Zoals eerder genoemd was er een hoog aantal 180-scores gegooid, echter er waren er maar 2 die deze score 2x wisten te raken. Daarom gaat de eervolle vermelding naar Udo van Breugel en Rudi Minnebach. De eervolle vermelding voor de hoogste finish gaat naar Paul van Engelen hij had de hoogste uitworp van de avond namelijk 116.

De volgende ranking vind plaats op vrijdag 26 februari in Cafe 't Rijens Vat, voor meer informatie bezoek de website www.rijensedartranking.nl of volg de ranking op Facebook via www.facebook.com/rijensedartranking

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws