Ray Martin mastercaller tijdens het 7e Hemeco Open 2014, 22-24 Aug Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ray Martin mastercaller tijdens het 7e Hemeco Open 2014, 22-24 Aug

Ray Martin mastercaller tijdens het 7e Hemeco Open 2014, 22-24 Aug

De inschrijving voor het Hemeco Open 2014 in café zaal d’n Beer is inmiddels in volle gang. Voor bijna alle disciplines zijn al de helft van de beschikbare plaatsen bezet. Over precies een maand gaan we alweer van start met de 7e editie van dit gezellige toernooi.

Vanwege de nieuwe opzet en de nieuwe speellocatie zijn er minder plaatsen beschikbaar dan de afgelopen jaren het geval was. Wanneer je er weer bij wilt zijn is het dus van belang om je vroegtijdig in te schrijven via onze website. Inmiddels is de mastercaller voor de podiumwedstrijden ook vastgelegd.

In overleg met Jacques Nieuwlaat is gekozen voor Ray Martin. Deze zanger, presentator en entertainer is door Jacques Nieuwlaat zelf opgeleid tot mastercaller en sindsdien presenteert hij vaak darts demonstraties, waarbij hij grote internationale namen als Raymond van Barneveld, Co Stompe en Martin Adams begeleidt. Ray Martin gaat op het Hemeco Open de podiumwedstrijden van o.a. het singel toernooi callen.

Op de website www.hemeco-open.nl kun je zien waarom er dit jaar gekozen is voor een nieuwe opzet en een nieuwe speellocatie. De locatie zal dit jaar café zaal d’n Beer zijn, tevens ook de locatie voor het zeer succesvolle Open d’n Beer wat jaarlijks gehouden wordt een dag na Kerst.

Ook zal de wedstrijdleiding van het Hemeco Open dit jaar in handen zijn van Sterkdarts, net zoals tijdens het Open d’n Beer al jaren zonder enige wanklank het geval is.

Ray Martin mastercaller tijdens het 7e Hemeco Open 2014, 22-24 Aug
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws