Raymond en Michael openen nieuwe Dartshop Van der Voort in Zaandam Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Raymond en Michael openen nieuwe Dartshop Van der Voort in Zaandam

Raymond en Michael openen nieuwe Dartshop Van der Voort in Zaandam

Dinsdagavond al ruim voor 19 u stonden er enorme rijen fans te wachten voor de nieuwe dartshop Zaanstad van Karin van der Voort en Glenn de Koning. Door wethouder van sport Jeroen Olthof werden mooie woorden gesproken waarna de pers een moment had om vragen te stellen aan de darts iconen van Nederland Van Gerwen en Van Barneveld.

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld hebben officieel de shop geopend door een lintje door te knippen. Na lang wachten mochten de massaal toegestroomde fans eindelijk op de foto met beide helden en werden handtekeningen uitgedeeld. Naast MvG en Barney was ook de man van Karin, Vincent van der Voort aanwezig in de shop.

Op de achtergrond word gewerkt aan een webshop die binnenkort online zal komen. De shop is vanaf morgen 10 u open voor het publiek. Voor meer info kun je voorlopig terecht op de Facebook pagina. (klik hier)

Zuiddijk 61
1506 CB Zaandam
075 303 0544

De orkaan (Zaans nieuws) plaatste recent onderstaande video op youtube over de shop waar Vincent van der Voort ook in actie komt. Onder het filmpje de foto's die dinsdag gemaakt zijn tijdens de opening.

[justified_image_grid facebook_id=191473594223506 facebook_album=1230813510289504]

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws