'Real D.B.I.D.C.', 'Aloe Masters' en 'Get Lucky!' Team Cup kampioenen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

'Real D.B.I.D.C.', 'Aloe Masters' en 'Get Lucky!' Team Cup kampioenen

'Real D.B.I.D.C.', 'Aloe Masters' en 'Get Lucky!' Team Cup kampioenen

De Krooshof in het dorpje Zijderveld, vlakbij Vianen langs de A2, was vandaag het strijdtoneel voor de finales van de NDB Team Cup 2014-2015, het enige bekertoernooi voor alle competitieteams van alle niveaus in Nederland. Na een sportieve dag met stralend voorjaarsweer mogen Real D.B.I.D.C. (BDC), Aloe Masters (RDB) en Get Lucky! (RDF) zich een jaar Team Cup kampioen noemen!

Het waren de kwartfinalisten van de 'Silver' categorie (2de en 3de divisieteams) die rond de klok van 11.00 uur als eerste aan de slag mochten. De loting, die voltrokken werd door de captains van de teams zelf onder het toeziend oog van de NDB wedstrijdleiding, bepaalde de volgende spannende wedstrijden:

Kwartfinales 'Silver'
All for 1 and 1 four all (DONHN) vs De Bonnefooi (RDB) 5-2
Heren van Zeist 2 (DBMN) vs DC Jackpot 700-2 (DVO) 2-5
D.E.S. 1 (DORA) vs Vrijbuiter go Talent (DVS) 5-3
The Corner (DONHN) vs Aloe Masters (RDB) 0-5

Na de kwartfinales begonnen rond 13.00 uur de halve finales, inmiddels waren de teams van de 'Bronze' (4de en 5de divisie) en 'Gold' (ere- en 1ste divisie) categorieën ook al gearriveerd. Er werd opnieuw geloot en de volgende teams werden aan elkaar gekoppeld:

Halve finales 'Bronze'
Dartmani (DVO) vs Dubbel D (DONHN) 0-5
Cafe de 'Bonte Os' 2 (TDV) vs Real D.B.I.D.C. (BDC) 1-5

Halve finales 'Silver'
D.E.S. 1 (DORA) vs All for 1 and 1 four all (DONHN) 3-5
DC Jackpot 700-2 (DVO) vs Aloe Masters (RDB) 4-5

Halve finales'Gold'
Purmer Posse (DORA) vs Bottom of the House (DBA) 0-5
Broken Arrows (BDC) vs Get Lucky! (RDF) 2-5

Zodoende bleven de volgende zes finalisten (vanuit 5 verschillende lidorganisaties) van de NDB Team Cup 2014-2015 over:

Finale 'Bronze' Dubbel D (DONHN) vs Real D.B.I.D.C. (BDC) 0-5
Voor het team uit Noord-Holland bleken de Bossche heren helaas veel te sterk in de finale van de laagste categorie Bronze. Alleen in de vierde single werd een leg gewonnen door Dubbel D, de andere partijen gingen allemaal in straight legs naar Real D.B.I.D.C. die zich een jaar lang Nederlands NDB Team Cup 2014-2015 'Bronze' kampioen mogen noemen.

Finale 'Silver' Aloe Masters (RDB) vs All for 1 and 1 four all (DONHN) 5-1
De eerste drie singles van de 'Silver' finale werden gewonnen door de Aloe Masters van de RDB. De Noord-Hollanders hielden hoop door de vierde single te winnen maar na de eerste twee koppels was het dan toch gedaan. Met een mooie 5-1 overwinning zijn de Aloe Masters landelijk NDB Team Cup 2014-2015 'Silver' kampioen.

Finale 'Gold' Bottom of the House (DBA) vs Get Lucky! (RDF) 2-5
In de finale van de hoogste categorie 'Gold' bleef het aardig lang spannend. Na de singles en eerste koppel stond er een 3-2 voorsprong voor Get Lucky! op het bord. Vanaf dat moment vonden de heren van de Roosendaalse Darts Federatie echter de extra versnelling die nodig was. Bottom of the House liep achter de feiten aan en dankzij de twee sterke winstpartijen die volgden is Get Lucky! landelijk NDB Team Cup 2014-2015 'Gold' kampioen.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws