Real Magic Tilburg is te sterk voor Vrijbuiter Cashino I in SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Real Magic Tilburg is te sterk voor Vrijbuiter Cashino I in SuperLeague

Real Magic Tilburg is te sterk voor Vrijbuiter Cashino I in SuperLeague

Na een klinkende overwinning in de eerste speelronde behaald te hebben, was het zaak om dat vast te houden. In de1e competitieronde werd OranjeBar 3 met maar liefst 2-8 onder de voet gelopen. In de 2e competitieronde was Real Magic Tilburg de tegenstander welke de eerste speelronde een gelijkspel noteerde.

Vrijbuiter Cashino BULLetin: Vrijbuiter Cashino I – Real Magic Tilburg 4-6

Round Robin: 0-1 (5-9)

VB begon ronduit zwak aan de Round Robin. Na 5 legs prijkte er nog steeds geen score op het bord voor VB. Na de 5-0 kwam er wat meer evenwicht in het spelbeeld: 3 legs op rij gingen naar de VB en men rook absoluut bloed. Echter lukte het niet om aansluiting te krijgen. Uiteindelijk ging de Round Robin met 5-9 naar de gasten uit Tilburg. In de singles moest het wat scherper allemaal.

Singles: 3-2

Jermaine (78,51) – Carré 1-1 (4-3)

Dat Jermaine kan darten heeft hij afgelopen vrijdag even laten zien. Wat een ongekend hoog niveau haalde hij toen en dat ondanks dat hij op privé gebied een fikse domper moest verwerken. Hij haalde in deze single geenszins zijn niveau wat hij normaal kan halen, maar het was voldoende om het eerste punt van de dag te noteren.

Quin (92,79) – Kurt 1-2 (1-4)

Met een gemiddelde van bijna 93 per drie pijlen en nog met 1-4 verliezen. Het kan gebeuren in de Superleague. Eigenlijk deed Quin maar weinig fout en Kurt checkte waarschijnlijk gewoon goed. Met dit gemiddelde kun je thuiskomen, alleen de volgende keer dan wel met een overwinning. Dat er veel vertrouwen in jou is, is wel duidelijk. Vooral doorgaan.

Frans (90,18) – Henri 2-2 (4-2)

Frans kun je altijd een opdracht meegeven als het gaat om punten binnenkapen. Zo ook deze partij liet hij er geen gras over groeien. Met een keurig gemiddelde en een break afstand, gaf hij het niet meer uit handen.

Jeffrey (99,72) – John 3-2 (4-1)

Jeffrey is een veelbelovende speler die graag nog een stapje omhoog wil maken. Is al een aantal keren actief geweest in het geweld van de PDC, maar dat is toch echt van een iets andere orde. Met deze single liet hij zien aardig stabiel te zijn op dit moment. Goede scores en dito checks zorgde hij voor de eerste voorsprong van de dag voor de Zuid-Apeldoorners. Knappe en strakke pot.

Koppels: 4-5

Frans/Jermaine – Kurt/John 3-3 (2-3)

Dit werd een kraker van jewelste. Legs werden eerlijk over beide teams verdeeld, waardoor er een beslissende leg gespeeld moest worden. Real Magic was namelijk dodelijk op de dubbels. De laatste leg werd ‘m net niet voor de gastheren, waardoor het punt toch naar de Tilburgers ging.

Jeffrey/Quin – Carré/Henri 4-3 (3-1)

Dit werd een solide partij van de Zuid-Apeldoorners. Het snelle gooien van Quin in combinatie met een dodelijke Jeffrey op de Checks. Prima partij.

Frans/Jermaine – Carré/Henri 4-4 (2-3)

Ook deze partij van Frans en Jermaine ging over de voltallig aantal legs. Als je niet checkt, roep je het onheil op jezelf af. Dat gebeurde exact in deze partij. De mannen van Vrijbuiter Cashino lieten een uitgelezen mogelijkheid onbenut om alvast een gelijkspel te pakken. Helaas het mocht niet baten. Het punt ging uiteindelijk toch naar Real Magic.

Jeffrey/Quin – Kurt/John 4-5 (0-3)

Deze partij was een eenzijdige partij. De tegenstander checkte alles wat los en vast zat en gingen met een whitewash zitten. Het hoogst haalbare was nog een punt voor de mannen van de Vrijbuiter.

Solopartij: 4-6

Frans – Kurt 4-6 (3-4)

Dit werd een marathonpartij. Een beslissende leg was nodig om een winnaar aan te wijzen. Ging Vrijbuiter alsnog een punt behalen of ging Real Magic met de winst aan de haal. Helaas voor de gastheren was dit het laatste. Kurt was de hele dag een ware plaag voor het thuisteam.

Conclusie:

Helaas maar waar, liepen de mannen van Vrijbuiter Cashino averij op in de 2e Superleague wedstrijd. Zonde, want op 4-3 werden kansen gemist voor in ieder geval een punt. Genoemd mag worden dat Jeffrey erg goed was in het finishen vandaag en daarmee de meeste stabiele speler van Vrijbuiter Cashino.

Stats;

Vrijbuiter Cashino I:

Jeffrey: 180, 150-145-117-114
Frans 180 (7x)
Quin: 180
Jermaine: 114

Real Magic Tilburg:

Henri: 180 (2x)
Jhon: 180, 120
Carré: 180, 116

Op 4 oktober is de volgende wedstrijd van het nog prille seizoen. Dan staat de uitwedstrijd tegen Cafe de Schot op het programma. Zaak voor de mannen om deze ietwat ongelukkige nederlaag recht te zetten.

Pim Vu

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws