Ricardo Kleijer wint Q's Darttoernooi Ede, Ronald Brandsen is runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ricardo Kleijer wint Q's Darttoernooi Ede, Ronald Brandsen is runner-up

Ricardo Kleijer wint Q's Darttoernooi Ede, Ronald Brandsen is runner-up

Vrijdagavond 29 januari was het tijd voor het Q's Darttoernooi. 26 spelers vonden hun weg naar het Maandereind 53 in Ede. We begonnen in 5 poules van 4 en 2 poules van 3. In de poule gooide Chris Iedema een 9 darter en een 170 finish. De jongste deelnemer was Daan van der Velden (13 jaar). Hij gooide een 180 en 122 finish. Na de poules werd er een winnaars- en verliezersronde gespeeld.

In de verliezersronde ging de finale tussen Boy Jansen en Bertus Roseboom, in een spannende partij over de volle 5 legs was het uiteindelijk Boy die de partij in zijn voordeel besliste.

In de winnaarsronde ging de halve finale tussen Ricardo Kleijer en Chris Iedema, en tussen Nico Verhoeff en Ronald Brandsen. Uiteindelijk was de finale was tussen Ronald Brandsen en Ricardo Kleijer. In deze finale van zeer hoog niveau was het uiteindelijk Ricardo die wist te winnen.

Bij deze wil Q's Pool-en Snookercentrum een ieder weer danken voor de gezelligheid en sportiviteit. Tot de volgende keer op de laatste vrijdag van de maand.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws