Ricardo Roks wint het laatste Open de Vest van 2014, Wijnen tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ricardo Roks wint het laatste Open de Vest van 2014, Wijnen tweede

Ricardo Roks wint het laatste Open de Vest van 2014, Wijnen tweede

Met meerdere toernooien in de regio begint deze editie van Open de Vest met 16 deelnemers. De poules verlopen soepel en als ook de laatste poulewedstrijd is gespeeld, begint het knock-out systeem. De winnaarsronde wordt gewonnen door Ricardo Roks. Hij verslaat in de finale Henry Wijnen. De derde en vierde plaatsen zijn voor Danny Mijnster en Jaimy van Bavel.

In de verliezersronde is het Scott Smit die Leroy Clarys voorblijft en deze ronde op zijn naam schrijft. Stefan Fraterman en Junni Ruiter eindigen op de derde en vierde plaats. De avond telde 10 keer de maximale score van 180 en er waren een aantal finishes boven de 100, waarvan de hoogste 120 was. Deze kwam op naam van Brent Wijnen.

Het was weer een gezellige editie die goed is verlopen. Allemaal bedankt voor een leuke afsluiter van het jaar. Volgend jaar gaan we natuurlijk weer gewoon verder. De data voor de toernooien kun je in de agenda op Dartfreakz.nl vinden of op de facebookpagina van De Vest Darts: https://www.facebook.com/DeVestDarttoernooien

Iedereen Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar namens De Vest en de wedstrijdleiding.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws