Richard Huizinga wint SPCE moneydarts met whitewash van Hofkamp Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Richard Huizinga wint SPCE moneydarts met whitewash van Hofkamp

Richard Huizinga wint SPCE moneydarts met whitewash van Hofkamp

Richard Huizinga wint de op11 september gespeelde SPCE moneydarts. Onderweg naar de finale kroop de Veendammer nog door het oog van de naald. De kwartfinale was een herhaling van de finale van twee weken geleden. Hier trof Huizinga Steffen Legendal, maar de partij verliep niet als 2 weken geleden waar hij de finale met 4-0 wist te winnen.

Steffen begon sterk aan de partij en pakte een 2-0 voorsprong. Uit eindelijk wist Huizinga terug te vechten, overleefde onderweg nog een aantal matchdarts en pakte de winst met 3-2. In de halve finale was Michael Lie Ten zijn tegenstander maar ook hij wist Richard niet af te stoppen. In de finale speelde Huizinga wederom zeer sterk en verbeterde zijn eigen hoogste finish van de avond naar 144. Hij wist de finale te winnen met 4-0 van een goed spelende Erik Hofkamp.

Wederom lost Huizinga winnaar van vorige week Jan Dekker af. Het tweetal lijkt inmiddels verwikkelt in een ware estafette race. Waar de een wint, is de ander afwezig en omgekeerd. Binnenkort de battle of de titans?

Hoogste finish: 144 Richard Huizinga

De uitslagen

Winnaarsronde:
1. Richard Huizinga
2. Erik Hofkamp
3. Willem Bouland
3. Michael Lie Ten

Verliezersronde:
1. Gea Schepers
2. Rick Tapper
3. Amela Sharon Lie Ten
3. Rebecca Lieten

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws