Rick Veugelers verslaat Jeffrey van de Ven op de eerste Musketiers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rick Veugelers verslaat Jeffrey van de Ven op de eerste Musketiers

Rick Veugelers verslaat Jeffrey van de Ven op de eerste Musketiers

Na een lange zomerstop is het dan eindelijk zover om onze reeks Musketiers toernooien weer op te pakken. Zoals ieder jaar beginnen we in het laatste weekend van oktober met onze reeks om ergens in mei onze finaledag te spelen. Dit jaar zal dat op zaterdag16 mei zijn en voor het eerst zullen er 32 darters uit komen op onze finaledag. Al met al dus een reden voor de iets minder begaafde darters onder ons, dit is de grootste groep, om voor deze kans te gaan.

Liefst 64 darters weten vandaag de weg naar de Hook weer te vinden en wetende dat er een lange lijst van afwezigen is mogen we dus zeker niet klagen. Afwezig zijn Patrick van Veldhoven, Joppe Bakens, Davyd Venken, Martijn Soentjens, Patrick Opbroek, Fred Burger, Nico Thissen, Paul Wacanno, Kathy Geeraerts, Etienne Nelissen, Roel van Bilzen, Angelo Sonnemans, Michel Groen in t Wout en ga zo nog maar even door.

Vele andere zijn er dit maal dus wel en we zien enkele gezichten die afgelopen zomer de reeks toernooien bij de Quincy kleur gaven. Jeffrey Mevissen en Jeffrey van de Ven komen hun geluk beproeven met in hun kielzog de Rotterdamse smartlappenartiest Shaties Hoebdar. René Egging is door dochterlief overgehaald om een potje te komen darten en verder zijn het veelal de bekende gezichten van de afgelopen jaren. Het beloofd dus weer een gezellige boel te worden en rond de klok van 20.15 uur starten we ons toernooi op met een perfect aantal van 16 poules van 4. Mochten we op tijd klaar zijn met de poules dan gaan we vandaag proberen om na de poules ook nog een verliezersronde te spelen.

Poule 1: Nick Stroek van de Hook 5 maakt zijn debuut op onze toernooien en staat in een poule met perspectief. Als hij echter in de eerste partij flink op de broek krijgt van onze melksnor Joey Greijn weet hij ook wat het is om deel te nemen aan onze Musketiers toernooien. Niek Ophelders heeft die ervaring al en hij wint zijn eerste pot wel met 3-0 van Ron van Geleuken. Toch is Joey Greijn ook voor hem een maat te groot want Joey boekt zijn 2e 3-0 zege en klopt ook Ron van Geleuken in de laatste pot al is het ditmaal met 3-2. Ron is op dat moment al uitgeschakeld want hij verliest ook van Nick Stroek in zijn 2e pot. De partij tussen Nick en Niek zal er dus om gaan wie 2e wordt in de poule. Het blijkt een spannende partij waarin Niek nipt wint met 3-2.
1. Joey Greijn 9 180,180,113F
2. Niek Ophelders 6 112F
3. Nick Stroek 5 106F
4. Ron van Geleuken 2

Poule 2: Martien van Kuijk opent zijn zware poule met een wedstrijd tegen Wichard Knoops en doet dit zeker niet onverdienstelijk. Hij krijgt wedstrijdpijlen op een 2-1 stand maar weet deze niet te verzilveren waarop Wichard terugkomt tot 2-2. Martien wint dan toch de laatste leg en boekt een verrassende overwinning. Johan van Lier wint zijn eerste pot eenvoudig met 3-0 tegen Mitchel Bish en speelt vervolgens tegen Wichard. Wichard pakt zijn laatste kans door Joep te verslaan en als Mitchel dan ook nog wint van Martien is het weer ongelooflijk spannend in de poule. De winnaar van de pot tussen Johan en Martien zal door gaan en Joep gooit zijn ervaring in de strijd en wint. Mitchel kan vervolgens niet voor een verrassing zorgen en moet met 3-1 zijn meerdere erkennen in Wichard waarop Wichard en Johan dus 1 en 2 worden in de poule.
1. Wichard Knoops 8 180,180
2. Johan van Lier 7 180
3. Martien van Kuijk 5
4. Mitchel Bish 4

Poule 3: Hans Lommen begint hartstikke goed aan zijn eerste poulewedstrijd tegen Jean-Marie Hendrikx maar op Berke staat geen maat. Hans komt telkens een pijl te kort om Berke echt pijn te doen. Gino Franssen ondervind het zelfde probleem tegen Berke. Berke gooit tegen Gino een leg waarin hij opent met een 180 score gevolgd door een 125. Als hij dan nogmaals 180 smijt staat hij na 9 darts op 16. Toch laat Gino zich niet uit het veld slaan en sleept hij 2 legs uit de confrontatie met Berke. Jeroen van den Hurk sneeuwt een beetje onder in dit eredivisiegeweld. Hij blijft legloos en kan wellicht in de verliezersronde wat meer van zichzelf laten zien. Hans Lommen en Gino Franssen spelen om plek 2 in de poule en Gino heeft voldoende aan 2 legs. Hij wint de pot met 3-2 en daarmee is Hans uitgeschakeld voor de winnaarsronde. Berke en Gino dus door.
1. Jean-Marie Hendrikx 9 180,180,180,104F
2. Gino Franssen 8
3. Hans Lommen 5 180
4. Jeroen van den Hurk 0

Poule 4: In deze poule een hoop girlpower in de eerste wedstrijden. Linda Snellen wint van Ritchie van de Rieth en Liesbeth Vogel open goed door een 3-1 overwinning te boeken op Joost Heijnen. De mannen moet dus in de achtervolging en Joost pakt deze strohalm door met 3-2 te winnen van Linda Snellen. Ritchie wordt uitgeschakeld door Liesbeth doordat hij met 3-1 verliest. De clash tussen de dames zal dus uitmaken wie van hen doorgaat samen met Joost Heijnen die van Ritchie wint en op 8 gewonnen legs komt. Enkel bij een stand van 3-2 voor Linda is Joost uitgeschakeld maar zover komt het niet. Linda wint toch wel verrassend met 3-0 van Liesbeth waardoor Linda en Joost doorstoten naar de winnaarsronde.
1. Linda Snellen 8
2. Joost Heijnen 7
3. Liesbeth Vogel 6
4. Ritchie van de Rieth 3

Poule 5: Eens zien of Jeroen Vogel meer geluk heeft in zijn strijd om de volgende ronde te bereiken. Hij begint iig goed met een overwinning op Toine van de Meulenhof. Teammaatje Michel Beenen van de Hook 4 doet wat er van hem verwacht mag worden door te winnen van René Egging. Jeroen Vogel speelt in pot 2 tegen René en wint wederom waardoor hij al zeker is van plaatsing. Ook Michel pakt zijn 2e overwinning door Toine te kloppen en zo gaan de mannen van de Hook 4 samen door. In hun onderling treffen voor plek 1 blijkt Michel de sterkste. In de strijd om plek 3 en 4 troeft René Egging onze “Otto” af en wint hij met 3-1 waardoor Toine de rode lantaarn in de poule mag dragen.
1. Michel Beenen 9 180
2. Jeroen Vogel 7 180,180
3. René Egging 6
4. Toine van de Meulenhof 2

Poule 6: Davy Cardinaal is heer en meester in poule 6. Met 2 3-0 overwinningen op Eric Smits en Yvon Graus is hij al na 2 potten geplaatst. Tegen Maurice Lamerikx wint hij ook partij 3 al is dit al met wat meer moeite. Maurice weet 2 legs uit het vuur te slepen. Maurice heeft dan echter al een keer verloren van Eric Smits met 3-1 en weet dat hij alleen nog door kan gaan als Eric verliest van Yvon Graus. Yvon heeft ooit eerder voor verrassingen gezorgd maar kan het ditmaal niet bolwerken. Ze is na 2 poulewedstrijden al uitgeschakeld en verliest de laatste pot van Eric die hiermee 2e wordt omdat hij het onderling duel met Maurice in zijn voordeel heeft beslist.
1. Davy Cardinaal 9 180
2. Eric Smits 6
3. Maurice Lamerikx 6
4. Yvon Graus 2

Poule 7: Deze poule heeft een hoog Nederweert gehalte. De roots van Ruud Smeets, Patrick Donkers en Paul Wijnen liggen aldaar en Rick de Boer komt uit buurdorp Someren. Dat de grond hier wellicht iets beter is bewijst hij door 3 overwinningen te boeken op de Nederweertenaren. Rick herstelt zich van een wat mindere vrijdagavond bij de Hook waarin hij in competitieverband verloor van Johan Stals. Paul Wijnen kan nog in de buurt komen met 8 gewonnen legs. Patrick en Ruud blijven kansloos tegen deze beide heren. Zij maken in een onderling treffen uit wie de beste van hen twee is. Patrick Donkers wint nipt mede dankzij een mooie dubbele bull finish.
1. Rick de Boer 9 180
2. Paul Wijnen 8
3. Patrick Donkers 3
4. Ruud Smeets 2

Poule 8: Martin Hessels voorspelt een sterke Patrick Stikkelbroek vandaag die zomaar wel eens in de halve finale kan komen. Na 3 poulewedstrijden kan deze voorspelling de koelkast in want Stikkel overleefd een zware poule niet en wint zelfs geen enkele pot. Misschien kan hij de verliezersronde wel nog op zijn naam schrijven en krijgt Hessels alsnog gelijk. Ook Hai Bos komt net te kort om door te stoten. Achteraf gezien gaat het mis in zijn partij tegen Jan Martens waarin hij een 2-0 voorsprong nog uit handen geeft. Jan eindigt uiteindelijk een puntje boven Hai ondanks zijn 3-0 nederlaag tegen Jeffrey van de Ven. Saillant detail is dan wel weer dan Alleen Patrick Stikkelbroek legs weet af te snoepen van de sterk spelende Jeffrey van de Ven. Jan en Jeffrey dus door in deze poule.
1. Jeffrey van de Ven 9 180,129F,112F
2. Jan Martens 6 180,180
3. Hai Bos 5
4. Patrick Stikkelbroek 3 180

Poule 9: Rick Veugelers is wat gehavend het eerste deel van het weekend doorgekomen na een aanvaring met een groep walnoten. Dit bleek een lastig te kraken clubje te zijn. In de poule heeft Rick vandaag beduidend minder moeite met de weerstand die hem geboden wordt. Enkel Hanny van Kuijk weet een leg af te snoepen van Rickert. Hanny verliest echter wel al haar partijen en Maurice Derks zorgt voor een daverende verrassing door niet alleen Hanny te verslaan maar ook Erik Ramaekers te kloppen. Een knappe prestatie van Maurice die samen met Rick doorstoot naar de winnaarsronde. Hanny en Eric kunnen zich opmaken voor de verliezersronde.
1. Rick Veugelers 9
2. Maurice Derks 6 180
3. Erik Ramaekers 4
4. Hanny van Kuijk 3

Poule 10: Maarten Barents begint met een klinkende 3-0 overwinning in Poule 10 en Rob Jacobs opent met een overwinning op Jurgen Aspers. Als deze 2 heren vervolgens tegen mekaar 3-2 spelen in het voordeel van Maarten dan wordt het voor Patrick Creemers al lastig om nog wat terug te doen. Patrick staat na 2 poulewedstrijden op 3 gewonnen legs door een overwinning op Jurgen. Jurgen is met 2 nederlagen al kansloos om de winnaarsronde nog te bereiken dus zal de pot tussen Rob en Patrick uitsluitsel geven over wie er samen met Maarten meegaat naar deze winnaarsronde. Rob Jacobs heeft voldoende aan 2 legs maar laat niets aan het toeval over en verslaat Patrick.
1. Maarten Barents 9
2. Rob Jacobs 8
3. Patrick Creemers 5
4. Jurgen Aspers 2

Poule 11: Deze poule wordt in de kroeg afgewerkt en nieuwkomer Shaties Hoebdar doet meteen van zich spreken met overwinningen op Sjoerd Buijs en Randy Montforts. In beid gevallen is het wel een krappe 3-2 overwinning waardoor de strijd nog niet helemaal gestreden is. Glenn Thorne wint ook maar nipt met 3-2 van Sjoerd maar elimineert Randy wel door hem met 3-0 te verslaan. Als Sjoerd even later van Randy wint en op 7 gewonnen legs komt is het aan Shaties en Glenn om minimaal 1 leg te pakken. Dit lukt en uiteindelijk wordt het 3-1 voor Glenn die dus moeiteloos doorgaat in deze poule. Shaties tekent nog voor een mooie 156 finish die lange tijd blijft staan als de hoogste uitworp van de dag.
1. Glenn Thorne 9 180
2. Shaties Hoebdar 7 115F,156F
3. Sjoerd Buijs 7 102F
4. Randy Montforts 4

Poule 12: Tom van Lier treft een pittige poule met allemaal gelouterde eredivisie spelers. Hij kan vandaag geen vuist maken en wint slechts 2 legs. De strijd om 2 plekken aan de winnaarskant zal dus gaan tussen Bart de Leeuw, Stephan Bernaerts en Jean-Pierre Hendrix. JeePee stond een avond eerder nog perfect te prikken en ook vanavond begint hij goed met een overwinning op Tom. Stephan is hem even later wel de baas met 3-2. Maar omdat de Belt al met 3-0 verloren heeft van Bart kan hij JeePee niet meer achterhalen. JeePee wint even later ook van Bart de Leeuw en kroont zich tot groepshoofd. Bart en Stephan eindigen gelijk op 6 gewonnen legs en dan bepaald het onderling duel dus dat Bart 2e wordt in de poule.
1. Jean-Pierre Hendrix 8
2. Bart de Leeuw 6
3. Stephan Bernaerts 6 180
4. Tom van Lier 2 180,180

Poule 13: Dit is vandaag absoluut de meest geruchtmakende poule. Martin Hessels is aan zijn stand verplicht om eerste te worden maar zal dan de talentvolle Glenn Smeets van zich af moeten slaan. Daarnaast zijn er nog 2 Meierij cup dames die mogelijk roet in het eten kunnen gooien en dit gebeurt al meteen in de eerste 2 poulewedstrijden. Lindsay Derenette verslaat Martin Hessels met 3-2 en Daphne Vleeshouwers klopt het schaalmodel van Martin Hessels met 3-1. Hessels 2.0 hersteld zich door Lindsay vervolgens met 3-1 te kloppen en Hessels 1.0 wint van Daphne waardoor alles weer open ligt en de laatste poulewedstrijden de doorslag zullen geven. Hierin wint Martin ternauwernood van Glenn met 3-2 en wordt hij toch nog poulewinnaar. Lindsay legt beslag op plek 2 en Daphne wordt 3. Glenn eindigt 4e.
1. Martin Hessels 8
2. Lindsay Derenette 7
3. Daphne Vleeshouwers 6
4. Glenn Smeets 6

Poule 14: Sten Bongers en Remco Salmans openen hun toernooi met een onderling treffen dat in 2-3 eindigt. Vervolgens hebben ze de ondankbare taak het op te moeten nemen tegen Serge Duysters en Jeffrey Mevissen. Serge en Jeffrey beginnen hun onderling duel met een 0-3 voor Jeffrey. Wellicht is er dus nog een mogelijkheid voor Sten of Remco om Serge onderuit te halen. Serge geeft hier echter geen ruimte voor want hij wint met 3-0 van Sten en ook Remco pakt hij met 3-1. Jeffrey is na 2 poulewedstrijden al poulewinnaar. Een leg tegen Sten maakt het officieel en ook de partij gaat naar Jeffrey al kost het hem meer moeite dan verwacht want Sten Sleept nog 2 legs uit deze partij. Niet voldoende voor een vervolg in de winnaarsronde maar lekker voor de moraal.
1. Jeffrey Mevissen 9
2. Serge Duysters 6
3. Remco Salmans 4
4. Sten Bongers 4

Poule 15: Wesley Smit zit op rozen na een klinkende 3-0 overwinning op Maik Brentjens in de eerste poulewedstrijd. Helga snellen en Deveny Egging kunnen hem niet in verlegenheid brengen en Wesley gaat zonder legverlies door naar de K.O. fase. Ook Maik Brentjens maakt geen misstappen meer na de nederlaag tegen Wesley. Hij klopt Helga en Deveny en wordt 2e. De dames moeten dus uitmaken wie 3 en 4 wordt in de poule. Helga weert zich kranig maar het is Deveny die het darten met de paplepel heeft aangeleerd gekregen die wint. Beide dames mogen later op de avond in de verliezersronde nog een kansje wagen.
1. Wesley Smits 9
2. Maik Brentjens 6
3. Deveny Egging 3
4. Helga Snellen 2

Poule 16: In de laatste poule zien we in Sven Bongartz een oude bekende terug en dat hij het darten nog niet verleert is bewijst hij met 3 overwinningen. Kjell Pols wordt met 3-0 verslagen net als John van Gemert. Corné de Vries kan wel tegengas geven en pakt nog 2 legs tegen Sven. John van Gemert is voor het eerst op onze toernooien en moet genoegen nemen met 1 gewonnen leg. Het zal dus tussen Corné en Kjell gaan voor het laatste ticket bij de laatste 32. Kjell wint wel met 3-2 maar omdat Corné al 2 legs achter zijn naam heeft staan komt hij op 7 gewonnen legs en blijft Kjell steken op 6. Corné en Sven dus door naar de winnaarsronde die nu compleet is.
1. Sven Bongartz 9
2. Corné de Vries 7 180
3. Kjell Pols 6 116F
4. John van Gemert 1

De 64 darters worden mooi verdeeld over een winnaars en verliezersronde en we vangen aan met de verliezersronde. Hiervoor hebben zich slechts 2 man afgemeld. Hans Lommen is niet helemaal lekker en vertrekt huiswaarts. Glenn Smeets is zo teleurgesteld in zichzelf dat ook hij zich terugtrekt uit het toernooi. Hierdoor krijgen Patrick Stikkelbroek en Patrick Creemers een vrijloot. De overige partijen staan hieronder.
Laatste 32 verliezersronde:
Nick Stroek – John van Gemert 2-0
Erik Ramaekers – Sten Bongers 2-1
René Egging – Tom van Lier 1-2
Daphne Vleeshouwers – Jurgen Aspers 2-1
Sjoerd Buijs – Yvon Graus 1-2
Patrick Donkers – Ritchie van de Rieth 1-2
Deveny Egging – Mitchel Bish 0-2
Martien van Kuijk – Helga Snellen 2-0
Maurice Lamerikx – Randy Montforts 2-0
Remco Salmans – Hannie van Kuijk 2-0
Liesbeth Vogel – Ruud Smeets 0-2
Stephan Bernaerts – Toine van de Meulenhof 2-0
Hai Bos – Jeroen van den Hurk 2-0
Kjell Pols – Ron van Geleuken 0-2

In de winnaarsronde heeft Johan van Lier het toernooi voortijdig verlaten na een verontrustend telefoontje van het thuisfront. Wesley Smit is de gelukkige die een vrijloot krijgt. In deze winnaarsronde worden alle poulewinnaars gekoppeld aan een nummer 2 uit een andere poule. Slechts 1 poulewinnaar sneuvelt en dat is Linda Snellen tegen Paul Wijnen. Joey Greijn smijt een schitterende 170 finish en prijkt dus binnenkort ook op de WDC site en verder vliegen enkele gerenommeerde namen uit het toernooi als Jan Martens, Serge Duysters en Gino Franssen.
Winnaarsronde laatste 32:
Joey Greijn 170F – Corné de Vries 3-0
Rick Veugelers – Serge Duysters 3-1
Michel Beenen 180 – Bart de Leeuw 3-1
Martin Hessels – Rob Jacobs 3-1
Jean-Marie Hendrikx 180,180 – Jan Martens 3-2
Glenn Thorne – Eric Smits 3-0
Rick de boer 103F – Joost Heijnen 3-0
Wichard Knoops – Maik Brentjens 3-0
Maarten Barents – Lindsay Derenette 3-0
Davy Cardinaal – Shaties Hoebdar 3-0
Jeffrey Mevissen – Maurice Derks 3-0
Linda Snellen – Paul Wijnen 1-3
Jean-Pierre Hendrix – Jeroen Vogel 3-0
Jeffrey van de Ven – Gino Franssen 3-0
Sven Bongartz 180 – Niek Ophelders 3-1

De laatste dames vliegen in de verliezersronde uit het toernooi bij de laatste 16. Daphne Vleeshouwers is niet opgewassen tegen Tom van Lier en Yvon Graus verliest van Patrick Stikkelbroek. Verder weinig grote verassingen zoals hieronder te zien is.
Verliezersronde laatste 16:
Nick Stroek – Erik Ramaekers 2-0
Tom van Lier – Daphne Vleeshouwers 2-0
Patrick Stikkelbroek – Yvon Graus 2-0
Ritchie van de Rieth – Mitchel Bish 0-2
Martien van Kuijk – Patrick Creemers 2-0
Maurice Lamerikx – Remco Salmans 1-2
Ruud Smeets – Stephan Bernaerts 0-2
Hai Bos – Ron van Geleuken 2-0

In de winnaarsronde enkele mooie potten en niet heel verrassende uitslagen. Joey Greijn wacht nog steeds op zijn eerste overwinning op Rick Veugelers en Martin Hessels gooit een mooie 147 finish tegen Michel Beenen om in de 4e leg een 108 finish terug te krijgen voor de wedstrijd. Glenn Thorne verkoopt zijn huid duur aan Berke die maar 180 scores blijft gooien. Ook Wichard Knoops verliest nipt en verder gooien de mannen uit de zuidelijkere streken van Limburg nog steeds lekker mee.
Winnaarsronde laatste 16:
Joey Greijn – Rick Veugelers 2-3
Michel Beenen 108F – Martin Hessels 147F 3-1
Jean-Marie Hendrikx 180 – Glenn Thorne 3-2
Rick de Boer – Wesley Smit 3-1
Wichard Knoops – Maarten Barents 2-3
Davy Cardinaal – Jeffrey Mevissen 0-3
Paul Wijnen – Jean-Pierre Hendrix 3-1
Jeffrey van de Ven 180,130F – Sven Bongartz 3-0

We hebben nog 16 man in het toernooi. 8 aan de winnaarskant en 8 aan de verliezerskant en de helft zal sneuvelen bij de Laatste 8. Nick Stroek, Mitchel Bish, Martien van Kuijk en Hai Bos krijgen een eervolle vermelding.
Verliezersronde laatste 8:
Nick Stroek – Tom van Lier 0-2
Patrick Stikkelbroek – Mitchel Bish 2-0
Martien van Kuijk – Remco Salmans 0-2
Stephan Bernaerts – Hai Bos 2-0

In de winnaarsronde wederom relatief eenvoudige overwinningen op papier. Michel Beenen, Rick de boer, Maarten Barents en Paul Wijnen worden geëlimineerd en zo blijven er no slechts 2 WDC’ers over.
Winnaarsronde laatste 8:
Rick Veugelers – Michel Beenen 3-1
Jean-Marie Hendrikx – Rick de Boer 3-0
Maarten Barents – Jeffrey Mevissen 180 0-3
Paul Wijnen – Jeffrey van de Ven 1-3

In de verliezersronde hebben we nog 3 heren over die uitkomen in de Eredivisie en Tom van Lier die nog nergens ingeschreven staat. Patrick Stikkelbroek van de Hook 1 blijkt te sterk voor Tom en plaatst zich voor de finale. In de andere partij spelen Stephan Bernaerts van Oad Thoeer 1 en Remco Salmans van Jonas 3 tegen mekaar en wint Remco verrassend. Hij staat sterk te spelen en mag zich opmaken voor een finale tegen Patrick Stikkelbroek.
verliezersronde halve finales:
Tom van Lier – Patrick Stikkelbroek 0-3
Remco Salmans – Stephan Bernaerts 3-2

Aan de winnaarskant zal er iig een finale uit de bus rollen tussen een WDC speler en een zekere Jeffrey. Jeffrey van de Ven verslaat zijn maatje Jeffrey Mevissen en plaatst zich voor de finale waarin Rick Veugelers de opponent wordt want hij klopt Berke met 4-2.
Winnaarsronde halve finales:
Rick Veugelers – Jean-Marie Hendrikx 180,119F 4-2
Jeffrey Mevissen – Jeffrey van de Ven 180,180,180 1-4

Patrick Stikkelbroek staat dan toch in de finale en Martin Hessels krijgt toch nog een klein beetje gelijk met zijn voorspelling eerder op de avond. Remco Salmans is een complete verrassing in deze finale. En als je er dan toch staat dan kun je ook maar beter je best doen. Remco legt Stikkel het vuur aan de schenen en weet zelfs te winnen met 3-2. Een knappe prestatie dus!
Verliezersronde finale:
Patrick Stikkelbroek – Remco Salmans 2-3

Rick Veugelers is er alles aan gelegen om door de afwezigheid van veel Weerter toppers de buit in ieder geval in Weert te houden in de finale tegen Jeffrey van de Ven uit Heerlen. Rick begint ook sterk en komt met 2-0 voor. Jeffrey knokt terug en komt op 3-2 voor. Vervolgens is het weer de beurt aan Rick om 3-4 voor te komen en in de 8e leg mag Rick proberen zijn eigen leg te houden. Met enkele magistrale scores neemt hij het heft in handen en mist hij zijn 15e pijl op dubbel bull. Een beurt later gooit Rick de partij alsnog uit en wint hij ons eerste toernooi van dit seizoen.

Winnaarsronde finale:
Rick Veugelers 180,180 – Jeffrey van de Ven 180,180 5-3

Musketiers Masters 2 is op zaterdag 15 november. Hopelijk allen tot dan.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws