Rilana Erades is via Landelijke Competitie opgenomen in damesselectie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rilana Erades is via Landelijke Competitie opgenomen in damesselectie

Rilana Erades is via Landelijke Competitie opgenomen in damesselectie

Deze week is bekend geworden dat Rilana Erades opnieuw een plaats heeft bemachtigd in de Nederlandse damesselectie. Bondscoach Karin ten Kate heeft haar gisterenavond op de hoogte gebracht van dit heugelijke nieuws.

Erades, woonachtig in Voorschoten en actief bij de Darts Bond Bollenstreek-Rijnland, bleek afgelopen seizoen tijdens alle poulewedstrijden de sterkste LaCo speelster. Ze won al haar zes wedstrijden en stond maar 3 legs af. Ook Louise Bunk (DSWN) en Carola Hollander (SDC) bleven ongeslagen maar het gemiddelde legsaldo van beide dames kwam net iets lager uit. Dit is te zien in het complete singlesklassement dat u hier kunt vinden. De spelers in het rood voldeden niet aan het criterium van het minumum aantal gespeelde westrijden van 65%.

Rilana Erades is natuurlijk een bekend gezicht in de selectie. Ze nam in februari nog deel aan de Winmau Six Nations Cup namens Nederland en stond al driemaal op het Lakeside podium. Tevens is ze voormalige Nederlands kampioene.

Ook bij de junioren wordt de beste LaCo speler geselecteerd, net als de twee beste Superleague spelers bij de heren. In deze competities staan nog wedstrijden op het programma, dus deze spelers worden later bekend gemaakt.

Voor meer informatie over de totstandkoming van de Nederlandse selectie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws