Rilana Erades wil met steun van fans terug naar de internationale top Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rilana Erades wil met steun van fans terug naar de internationale top

Rilana Erades wil met steun van fans terug naar de internationale top

Rilana Erades heeft zo'n beetje alles meegemaakt wat er in het nationale en internationale darts te halen valt. Haar grootste internationale succes was de halve finale tijdens de Lakeside World Darts Championships in 2009. Ze verloor toen uiteindelijk in de halve finale van latere winnares Francis Hoenselaar. In 2011 pakte ze de Nederlandse titel in Nijkerk en ook met het Nederlands team wist ze al vele mooie titels te pakken. De volgende grote stap is de World Cup in Turkije waaraan ze in oktober gaat deelnemen.

Het vertrouwen wat Rilana heeft gekregen van bondscoach Karin ten Kate heeft er onder andere toe geleid dat Rilana absoluut meer wil dan alleen maar de World Cup spelen. Rilana wil weer internationaal meedoen, opboksen tegen de top en week in week uit laten zien dat ze bij de beste dartsters van Nederland hoort. En zo kwam Rilana in contact met Wij Zijn Sport.

Topprestaties van Nederlandse sporthelden maken van elke Nederlander een fan. Wij zijn Sport wil hun kracht beter benutten. Het is tijd voor een crowdfunding community. De mogelijkheid voor iedere sportliefhebber om topsporters of teams financieel te steunen, in ruil voor tegenprestaties met een grote fanwaarde.

Wij zijn Sport biedt ondernemende topsporters en topsportteams de kans om hun sportieve dromen te realiseren. Olympisch of Paralympisch, individu of team, talent of topper. Met de begeleiding en het platform van Wij zijn Sport liggen er voor elke topsporter kansen voor de financiering van hun topsportcarrière.

Wilt u Rilana ook steunen bij haar comeback in het internationale dames darts met jouw steun en mijn doorzettingsvermogen kan het een prachtige comeback worden.

Klik hier om de Wij Zijn Sport pagina van Rilana Erades te bekijken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws