Meulenkamp en Van Duijvenbode winnen Coelenhage Koppel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Meulenkamp en Van Duijvenbode winnen Coelenhage Koppel

Meulenkamp en Van Duijvenbode winnen Coelenhage Koppel

Afgelopen zaterdag 9 december vond in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage te Wezep voor de 4e keer het Coelenhage Koppel plaats.

De zaal was weer prachtig opgesteld en uiteindelijk streden 98 koppels om de titel. Jos Groen Fotografie was aanwezig voor mooie foto’s van de deelnemers en Partysensations verzorgde de muziek.

Na de poulefase waren er gelijk een aantal prachtige wedstrijden waarbij een aantal titelkandidaten al snel sneuvelden. Vincent Kamphuis en Sven Groen moesten bij de laatste 32 hun meerdere erkennen in Ron Meulenkamp en Dirk van Duijvenbode en Daniël Bakker en Martijn Kleermaker verloren van Arjan Konterman en Ard Souman.

Wezepers André Wolfs en Davy Kappers wisten met zeer goed spel de kwartfinale te halen, maar verloren nipt met 4-3 van de latere finalisten Jeffrey Bekema en Stefan Cop.

Maik Scholten (trots van Coelenhage) en Jan de Weerdt wisten zeer knap de halve finale te halen.

De finale ging tussen Ron Meulenkamp en Dirk van Duijvenbode en Jeffrey Bekema en Stefan Cop. Ron en Dirk hadden veruit de moeilijkste knock-out fase met overwinningen op Kamphuis en Groen (3-1), Schenk en Telnekes (3-1), Wisniewski en van Raalten (4-3, 2 matchdarts tegen) en Harmsen en Nieuwenhuizen (5-1). Zij waren dus de grote favoriet voor de winst. Jeffrey en Stefan wisten met spannende partijen tot de laatste leg verdienstelijk de finale te halen. Ron en Dirk haalden een steady niveau in de finale waar Jeffrey en Stefan moeizaam de triples konden vinden. 1 goede leg kon nog gepakt worden, maar uiteindelijk wonnen Ron en Dirk de finale met 5-1.

Winnaars in de verliezersronde waren plaatselijke darters Eddie van de Kamp en Arnold Wittingen. In de finale wisten ze te winnen van gelegenheidskoppel (kenden elkaar niet) Edjoo en John Visscher met 4-2. Ronald Balfoort en Wim Hofsink gooiden de hoogste finish van de dag, 170!

Het was weer een zeer geslaagde editie met veel gezelligheid en een goed niveau darts. Alle deelnemers, sponsoren erg bedankt voor de deelname en bijdrage aan dit evenement. Tot de volgende editie! Kijk voor alle uitslagen op www.wezepopendarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws