Ron Wisniewski wint Open San Remo 2016 in Apeldoorn, Van Os 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ron Wisniewski wint Open San Remo 2016 in Apeldoorn, Van Os 2e

Ron Wisniewski wint Open San Remo 2016 in Apeldoorn, Van Os 2e

Zondag 23 oktober was het tijd voor de Open San Remo 2016 in café de Vrijbuiter te Apeldoorn. We mochten 28 darters verwelkomen uit het hele land en startten zoals gewoonlijk weer in poules.

Na het beëindigen van de poules was het eerst tijd voor overheerlijke pizza's, aangeboden door de sponsor van dit toernooi San Remo uit Apeldoorn.

In de verliezersronde ging de finale tussen Mark Slaghecke en Laco jeugdtalent uit Apeldoorn Gideon Regterschot. Spannend mocht deze finale helaas niet worden, want Mark, eredivisiespeler van de Onderbouw uit Doesburg, wist vrij eenvoudig te winnen met 4-0.

De finale in de winnaarsronde ging tussen Ron Wisniewski, superleague-speler voor Tapperij Teun uit Wapenveld, en Nico van Os uit Hilversum. Ook deze finale kon niet spannend worden. Nico kreeg nog wel een paar kleine kansjes (miste o.a. 160 op tops), maar toch was het Ron die overtuigend met 6-0 wist te winnen. De hoogste finish van de dag kwam ook op naam van Ron Wisniewski met 161.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws