Ronald Brandsen wint Q's Heideweek darttoernooi in Ede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ronald Brandsen wint Q's Heideweek darttoernooi in Ede

Ronald Brandsen wint Q's Heideweek darttoernooi in Ede

Ede - Vrijdagavond 26 augustus was het Q's Heideweek Darttoernooi. Het toernooi werd geopend door de Heidehoogheden, die het toernooi openden door de eerste drie pijlen te gooien.

20 Spelers vonden hun weg naar het Maandereind 53 in Ede. We begonnen in 5 poules van 4 en daarna een winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde ging de finale tussen Peter Barendregt en Michel Sargentini, in een spannende partij was het uiteindelijk Michel die de partij in zijn voordeel besliste.

In de winnaarsronde ging de finale tussen Ronald Brandsen en Tonny Veenhof. In deze finale van zeer hoog niveau was het uiteindelijk Ronald die de hoofdprijs van 150 euro wist te winnen. De derde plaats was voor Pascal Boer en de vierde plaats voor Niels van Dorrestein.

Bij deze wil Q's Pool-en Snookercentrum een ieder weer danken voor de gezelligheid en sportiviteit. Tot de volgende keer op de laatste vrijdag van de maand.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws