Rudi Minnebach wint 3e ronde Rijense Dart Ranking, Zwaan 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rudi Minnebach wint 3e ronde Rijense Dart Ranking, Zwaan 2e

Rudi Minnebach wint 3e ronde Rijense Dart Ranking, Zwaan 2e

Op vrijdag 9 oktober werd de 3e ronde van de Rijense Dart Ranking gespeeld. Plaats van handeling was het Sportcafe Rijen, waar 32 darters zich hadden verzameld om er weer een gezellige avond van te maken. Met het mooie aantal deelnemers ontstonden er 8 poules van 4 spelers. Waarbij van iedere poule de 2 beste spelers konden doorstromen naar de winnaarsronde en de andere 2 doorstromen naar de verliezersronde.

In beide rondes zijn prijzen te verdelen voor de finalisten. Tijdens de poulefase werd er al op een mooi niveau gestreden, en was het vaak spannend wie binnen een poule de 1ste plek zou pakken. Na de poulefase was het dan tijd voor de finale rondes. Aangezien deze rondes op basis van knock out zijn, moesten de spelers zich van hun beste kant laten zien om iedere keer een ronde verder te komen.

In de verliezersronde waren het Marjolein Noijens en Richard van Noije die alle rondes hadden overleefd en zo in de finale belanden. In een leuke wedstrijd werd duidelijk dat Marjolein de betere pijlen had en zij won dan ook de verliezersronde. In de winnaarsronde waren het Jan Zwaan en Rudi Minnebach die beiden alle wedstrijden hadden gewonnen. In de hun finale wedstrijd werd alles uit de kast gehaald waarbij de spanning te snijden was. Het was Rudi Minnebach die in deze partij aan het langste eind trok en zo deze ronde op zijn naam schreef.

Winnaarsronde 1e Rudi Minnebach 2e Jan Zwaan 3e Nico Steenbergen 4e Maarten Oprins.

Verliezersronde 1e Marjolein Noijens 2e Richard van Noij.

Ook deze avond waren er weer de nodige hoge scores en hoge finishes. De eervolle vermelding voor meeste 180-scores gaat naar Jean Coussaert hij wist 2x deze score te gooien op deze avond. Peter Pijpers krijgt de eervolle vermelding voor de hoogste finish met een mooie 150 uitworp.

De volgende ranking zal over 2 weken plaatsvinden op 23 oktober in Cafe 't Rijens Vat. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze ranking kijk dan op de website www.rijensedartranking.nl voor speeldata en meer info. Of op Facebook voor het laatste nieuws www.facebook.com/rijensedartranking

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws