Sander Voz wint het Open Carnaval 2016, Jacqueline Jansen wordt 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Sander Voz wint het Open Carnaval 2016, Jacqueline Jansen wordt 2e

Sander Voz wint het Open Carnaval 2016, Jacqueline Jansen wordt 2e

Afgelopen zondag 7 februari stond in het teken van het Open Carnaval 2016 in café de Vrijbuiter te Apeldoorn. Het eerste open toernooi van dit jaar, met voor de winnaar gegarandeerd 200 euro. Met een prachtige opkomst van maar liefst 42 darters beloofde het een mooi toernooi te worden.

Zoals gewoonlijk begonnen we in poules met daarna de knock out fase. De finale in de verliezersronde ging tussen Rene Hoegen en Jacco de Jong. In een leuke finale wist Jacco met 4-1 te winnen.

In de winnaarsronde ging de finale tussen Sander Voz en Jacqueline Jansen. Dit was de eerste keer in de geschiedenis van de open toernooien in de Vrijbuiter dat er een dame in de finale stond, klasse gedaan Jacqueline! Sander wist in de finale een snelle 3-0 voorsprong te pakken alvorens Jacqueline een leg op het scorebord wist te zetten. Sander kwam op 4-1, Jacqueline pakte haar 2e leg, had nog een kansje op 4-3 maar het mocht niet baten, Sander won de finale met 5-2.

De hoogste finish kwam op naam van Danny van Klompenburg met 167. Dan wil team de Vrijbuiter een ieder weer danken voor de gezelligheid en sportiviteit en we zien u graag terug op 1 van onze volgende toernooien, kijk hiervoor op www.cafe-vrijbuiter.nl onder het kopje "events".


Verliezersronde:

Michel Harskamp - Henry Tax 2-0
Rene Hoegen - Iwan van Zetten 2-0
Richard Doms - Jacco de Jong 0-2
Karel Damen - Frans Netten 0-2

Michel Harskamp - Rene Hoegen 1-3
Jacco de Jong - Frans Netten 3-1

Rene Hoegen - Jacco de Jong 1-4


Winnaarsronde:

Bjorn Hartman - Jacqueline Jansen 2-4
Robin Drogt - Bryan Leijten 3-4
Danny van Klompenburg - Derk Telnekes 3-4
Jeffrey Bekema - Sander Voz 3-4

Jacqueline Jansen - Bryan Leijten 4-2
Derk Telnekes - Sander Voz 1-4

Jacqueline Jansen - Sander Voz 2-5

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws