Schmitz verslaat Minnebach in de 2e Ronde van de Rijense Dart Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Schmitz verslaat Minnebach in de 2e Ronde van de Rijense Dart Ranking

Schmitz verslaat Minnebach in de 2e Ronde van de Rijense Dart Ranking

Op vrijdag 19 september werd de 2e ronde van de Rijense Dart Ranking gegooid. Er was een gezellige opkomst en er werd op een mooi niveau gegooid. Na de bekende poulefase werden de darters verdeeld over de winnaars- en verliezersronde. Alle deelnemers traden aan, om in deze rondes voor de prijzen te gaan. In de verliezersronde kwamen Daan Meijers en Sander Merkus tegenoverelkaar te staan in de finale, beide spelers waren aan elkaar gewaagd maar het was Sander die uiteindelijk er met de winst vandoor ging. Hoogtepunt is natuurlijk de finale in de winaarsronde waar Rudi Minnebach en Joey Schmitz elkaar troffen. Joey kende een uitstekende avond en beloonde dit spel met winst op Rudi. Joey wist de wedstrijd op een mooie manier te eindigen door met een 160 finish de finale uit te gooien.

Winnaarsronde

1e Joey Schmitz
2e Rudi Minnebacj
3e Nico Steenbergen
4e Patrick Meeus

Verliezersronde

1e Sander Merkus
2e Daan Meijers

De 160-finish van Joey Schmitz was meteen ook de hoogste finish van de avond, iets waar Thomas Balk met zijn 154 tot de laatste gegooide pijl aanspraak op mocht maken. Daarbij wist Joey de eervolle vermelding binnen te slepen in deze categorie. Naast zijn finish wist Joey Schmitz ook de meeste 180-scores te gooien, welgeteld 4 stuks, waardoor ook deze eervolle vermelding aan hem te beurt valt.

De volgende ranking zal over 2 weken plaatsvinden in Sportcafe Rijen, inschrijving start om 19:30, na 20:00 zullen we beginnen met de poulefase. Mocht je zin hebben om deel te nemen, of nieuwsgierig hiernaar kom gerust langs. De ranking is open van karakter en deelname kost 6,00 per keer.

Tot 3 oktober!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws