Schrijf je ook tijdig in voor Amateur & Jeugd Trofee van 26 april 2015 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Schrijf je ook tijdig in voor Amateur & Jeugd Trofee van 26 april 2015

Schrijf je ook tijdig in voor Amateur & Jeugd Trofee van 26 april 2015

De NDB en Dartsbond Almere zijn druk bezig met de organisatie van de eerste Amateur & Jeugd Trofee van 2015 welke op 26 april georganiseerd gaat worden in Almere. De Amateur & Jeugd Trofee is een prachtig promotioneel toernooi speciaal voor alle amateurdarters, lagere divisiespelers, recreanten en jeugddarters in Nederland. De inschrijving is inmiddels geopend en of je nu lid bent van de NDB of niet, iedereen is welkom.

Deelname voor de jeugd is volledig gratis senioren betalen slechts €5,- voor deze onvergetelijke dag! Bij de jeugd zijn alle spelers welkom en zal er onderscheid gemaakt worden in niveau, waardoor iedereen kans maakt het toernooi te winnen. Ingeschreven spelers dienen zich voor 10.30 uur te melden. Het toernooi zal om 11.00 uur beginnen.

Er zijn vier verschillende categorieën:
- Senioren (heren en dames bij elkaar)
- Junioren gevorderd
- Junioren beginnend
- Meisjes

Jeugd:
Men mag niet aan het jeugdtoernooi voor beginners deelnemen als men:
- Bij de eerste 20 van de NDB ranking staat in dit seizoen.
- In de ere- of eerste divisie speelt bij de eigen lidorganisatie.
- In de SuperLeague of LaCo senioren uitkomt.
- In de jeugdlaco speelt en 14 jaar of ouder is. Deze spelers dienen bij de gevorderden te spelen. Ben je een jeugdlaco-speler van 13 jaar of jonger dan mag je je inschrijven bij de beginners.

Senioren:
Senioren kunnen alleen deelnemen wanneer ze niet uitkomen in de ere- of 1ste divisie, LaCo, SuperLeague of top 10 van de NDB Ranking. Alle deelnemers spelen altijd meerdere wedstrijden ongeacht of ze de openingspartij verliezen.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws