Schrijf je nu in: Groots spectaculair dartsevenement in Heerenveen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Schrijf je nu in: Groots spectaculair dartsevenement in Heerenveen

Schrijf je nu in: Groots spectaculair dartsevenement in Heerenveen

Vrijdag 24 februari 2017 staat Heerenveen in het teken van darts. Dan organiseert Habero Events, in samenwerking met Fryslân Fean Plaza, een uniek en groots surprise koppeltoernooi in de Fryslân Fean Plaza (Abe Lenstra Stadion in Heerenveen).

Voor dit toernooi schrijf je jezelf in als individueel deelnemer en wordt je middels loting gekoppeld aan je koppelpartner voor deze avond.
Om de surprise nog mooier te maken, bestaat de mogelijkheid dat je gekoppeld wordt aan één van de aanwezige Lakeside Legends of nationale topdarters.
Het kan dus zo maar zijn dat je wordt gekoppeld aan of het mag opnemen tegen Tony O’Shea, Darryl Fitton, Ted Hankey, Andy Fordham, Gary Robson, Tony West of Trina Gulliver.
Maar dat geldt ook voor de aanwezige nationale topspelers Danny Noppert, Richard Veenstra, Rick Hofstra, Roland Scholten en Albertino Essers. Hoe gaaf is dat!?

De podiumwedstrijden staan onder leiding van de mastercallers Ray Martin, Marco Meijer en Mats Gies.

Om het voor de darters en het aanwezige publiek tot een feestavond te maken, zal er entertainment aanwezig zijn. Zo zal het dweilorkest De Ûtlopers (o.a. bekend van het schaatsen in Thialf) zorgen voor de juiste feeststemming en zorgt de coverband Nuchter dat de voetjes van de vloer gaan.
Ook zullen diverse partners aanwezig zijn met hun producten en deze op aantrekkelijke wijze promoten.

Het belooft een waar spektakel te worden in de Fryslân Fean Plaza!

Ook is er de mogelijkheid om een VIP arrangement te boeken voor dit evenement. Dit arrangement bestaat uit een warm/koud buffet, consumpties, gesigneerd dartbord, foto met de Lakeside Legends op een canvasdoek, de mogelijkheid tot het spelen van een ‘one-leg-match’ tegen één van de Legends en toegang en/of deelname aan het evenement.

LET OP: Omdat het een geloot koppeltoernooi betreft, werken wij uitsluitend met voorinschrijvingen. Zorg ervoor dat je jezelf inschrijft vóór 22 februari 2017 INCLUSIEF de betaling.

Voor meer informatie over en inschrijven voor dit spektakel, kun je terecht op www.habero-events.nl.

Belangrijke informatie in het kort;

Evenement: Surprise koppeltoernooi
Locatie: Fryslân Fean Plaza (Abe Lenstra Stadion in Heerenveen)
Datum: 24 februari 2017
Zaal open: 18.00 uur
Aanvang toernooi: 19.30 uur
Inschrijfgeld: € 10,00 p.p.

Inschrijvingen INCLUSIEF betaling dienen uiterlijk 22 februari 2017 binnen te zijn. De loting zal plaatsvinden op 23 februari 2017.

Entreeprijs publiek: € 5,00 per persoon
VIP arrangement: € 120,00 per persoon (minimale afname van 4 personen in één boeking)

Prijzen:

A poule

 

BE poule

 

1e plaats

€ 400

1e plaats

€ 400

2e plaats

€ 200

2e plaats

€ 200

3e plaats

€ 100

3e plaats

€ 100

4e plaats

€ 100

4e plaats

€ 100

5e – 8e plaats

€ 50

5e – 8e plaats

€ 50

9e – 16e plaats

€ 20

9e – 16e plaats

€ 20

Je leest het goed, het prijzengeld in de knock out fase is gelijk voor zowel de A-poule als voor de BE-poule. Dit omdat wij van mening zijn dat dit evenement alleen maar winnaars kent!!!

Inschrijven via www.habero-events.nl en voor toegangskaarten, VIP arrangement EN aantrekkelijke muntaanbiedingen ga je naar www.ticketsregelen.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws