Schrijf je nu in: Spectaculair dartstoernooi in de Rodenburghal Leek Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Schrijf je nu in: Spectaculair dartstoernooi in de Rodenburghal Leek

Schrijf je nu in: Spectaculair dartstoernooi in de Rodenburghal Leek

Zondag 26 februari staat Leek in het teken van darts! In samenwerking met de Rodenburghal organiseert Habero Events een groots en spectaculair dartevenement.

Velen van ons zijn de afgelopen weken via de televisie verwend met de krachtterm “One-hundred-and-eighty”. Het begon met de wereldtitel voor Michael van Gerwen bij de PDC. Daarna was het, in het daaropvolgende BDO Lakeside wereldkampioenschap, Danny Noppert die dichtbij de titel was. Hij werd tweede op het BDO-wereldkampioenschap.
Stuk voor stuk topprestaties van de Nederlandse darters!

Darten zit in de lift. Reden te meer om een spectaculair en groots dartsevenement te organiseren in Leek. Op 26 februari 2017 zullen vele darters en toeschouwers hun weg vinden naar de Rodenburghal in Leek. De darters zullen met elkaar gaan ‘strijden’ om de eerste titel van het Rodenburg Open met de daarbij behorende hoofdprijs van € 600,00. Het totale prijzengeld voor dit toernooi bedraag maar liefst € 2.500,00.

Er is ook een apart damestoernooi, waarbij voor de winnares een hoofdprijs klaarligt van € 100,00.

Lakeside Legends

Om het voor de darters en toerschouwers nog spectaculairder te maken, zullen enkele bekende professionele darters aanwezig zijn op het toernooi, door ons gedoopt als de “Lakeside Legends”. Op dit moment hebben Tony O’Shea, Darryl Fitton, Ted Hankey, Andy Fordham, Gary Robson en Trina Gulliver hun deelname aan het toernooi reeds toegezegd.
Wie wil het nu niet tegen één van deze Legends opnemen?

Ga naar de website www.habero-events.nl voor alle informatie en om je aan te melden voor dit spectaculaire dartsevenement.
De kosten voor deelname bedragen 10,00 per persoon en voor toeschouwers is de toegang gratis.

Entertainment en vermaak

Tijdens het dartsevenement zal er een feestje gebouwd worden door de band Dogbridge Coverband. Deze band staat bekend om hun enthousiasme en speelt swingende en spetterende muziek. Kortom, ook de voetjes gaan van de vloer in de Rodenburghal.
Bijgekomen van het dansen, van het pijltje gooien of van het aanschouwen van weer een spannende wedstrijd… Dan kun je ook terecht voor een lekker hapje en drankje bij de verschillende stands die aanwezig zijn.

De podiumwedstrijden zullen worden begeleid door de professionele mastercallers Marco Meijer en Ray Martin.
Waarbij aangetekend dat Ray ook een begenadigd zanger blijkt te zijn, dus wellicht dat hij ook nog de klanken van Dean Martin en Elvis Presley door de Rodenburghal laat klinken.

Enthousiast geworden? …

Schrijf je dan zo snel mogelijk voor dit grootse en spectaculaire dartsevenement. Ga naar www.habero-events.nl voor alle informatie en inschrijven.
Op de dag zelf inschrijven kan ook, maar dan zijn de kosten voor deelname € 12,50 per persoon.

Mochten er naar aanleiding van dit verhaal bedrijven en organisaties enthousiast zijn geworden. Voor mogelijkheden met betrekking tot sponsoring kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Habero Events. Kijk ook voor contactinformatie op www.habero-events.nl.

In het kort….

Evenement: Rodenburg Open 2017
Zaal open: 11.00 uur
Aanvang toernooi: 13.00 uur
Inschrijven online: Via www.habero-events.nl vóór 22 februari incl. betaling (kosten 10,00)
Inschrijven zaal: Tot 12.30 uur (kosten 12,50)

Prijzen:

Winnaarsronde

Verliezersronde

1e plaats

€ 600

1e plaats

€ 200

2e plaats

€ 350

2e plaats

€ 100

3e plaats

€ 200

3e plaats

€ 50

4e plaats

€ 200

4e plaats

€ 50

5e – 8e plaats

€ 100

5e – 8e plaats

€ 25

Schrijf je nu in: Spectaculair dartstoernooi in de Rodenburghal Leek
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws