Selectiewedstrijden: Wie plaatst zich vanavond voor Zuiderduin 2014? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Selectiewedstrijden: Wie plaatst zich vanavond voor Zuiderduin 2014?

Selectiewedstrijden: Wie plaatst zich vanavond voor Zuiderduin 2014?

Vanavond is Cornerhouse te Kesteren (in de Betuwe) gastheer en strijdtoneel voor de allerlaatste Zuiderduin Masters herenwildcard. De NDB organiseert de selectiewedstrijden voor de resterende spelers uit de herenselectie die nog niet geplaatst zijn voor het enige major televisietoernooi in Nederland.

Bas van Elk, Richard Huizinga, Sven Groen, Danny Noppert en Richard Veenstra gaan vanavond de strijd met elkaar aan. Zij treffen elkaar zoals gebruikelijk in één groep. De speler met de meeste gewonnen wedstrijden (bij gelijke stand legsaldo, nog steeds gelijk is het onderlinge resultaat bepalend) wordt groepswinnaar en zal zodoende uit handen van de NDB de felbegeerde wildcard ontvangen.

Alle uitslagen kunnen live gevolgd worden via twitter @NDBdarts. Alle spelers mogen een gering aantal gasten meenemen, de zaal waarin gespeeld zal worden is niet voor iedereen toegankelijk zodat de wedstrijden in alle rust en op professionele wijze gespeeld kunnen worden.

De kaartverkoop voor de Zuiderduin Masters is natuurlijk in volle gang. Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit de nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, hotelboekingen en het toernooi kunt u hier vinden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws