Single winst De Valk voor Martinez, Hellebrand/Vd Veer koppels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Single winst De Valk voor Martinez, Hellebrand/Vd Veer koppels

Single winst De Valk voor Martinez, Hellebrand/Vd Veer koppels

Op zondag 10 september werd in café de valk in Dongen het 2e toernooi verspeeld voor de open ranking, 33e jaargang. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules. De singles volgens het k.o. systeem. Beide toernooien hadden een winnaars en verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Willy van de Wiel en Mario Robbe werden Peter van de Veer en Roger Hellebrand finalisten. Pim van Bijnen en Alfred Schrieks versloegen in de andere halve finale Willy van Casteren en Jaimy van Bavel. In de finale moesten alle legs worden gegooid, Roger en Peter wonnen met 4-3.

Peter had in de finale uitworpen van 145 en 146, de hoogste van het toernooi. De verliezersronde werd met 3-2 gewonnen door Brian Raman en Danny Schellekens tegen Corné van Mastrigt en Nico Steenbergen.

Naast de 2 hoogste uitworpen van Peter van de Veer, uitworpen voor Danny Schellekens 140, Tony Martinez van 128, 111 en 102. Rowdy Schoremans 121, Willy van Casteren 120, Roger Hellebrand en Brian Raman 115 en Nico Steenbergen en Corné van Mastrigt deden dat vanaf 111.

Hierna gingen de singles van start. Tony Martinez werd finalist door winst op Roy Berens, Corné van Mastrigt, Rowdy Schoremans en Willy van de Wiel. Mario Robbe won van Davy Dienjes, Wesley Bour en Brian Raman en werd ook finalist. In een goede finale won Tony Martinez met 5-2, zijn legs uitgooiend in 15,13,15,20 en 13 darts. Mario won zijn beide legs in 18 darts.

Willy van Casteren won de finale in de verliezersronde met 3-1 van Roy Berens. De hoogste uitworp was voor Roger Hellebrand met 152 punten.

Verder waren er uitworpen voor Mario Robbe 145, Willy van de Wiel 135, Kilian van Eenennaam 122, Jaimy van Bavel 118 en Carlo van Cleef 104.

In totaal werd er 38 keer 180 gegooid. Tony Martinez gelukte dat 8 keer. Mario Robbe had er 5 stuks. Willy van de Wiel scoorde er 4. 2x 180 voor Brian Raman, Alfred Schrieks, Wesley Bour, Willy van Casteren, Kilian van Eenennaam en Corné van Mastrigt. 1x 180 voor Jeffrey Siemons, Peter van de Veer, Pim van Bijnen, Roger Hellebrand, Djowy Verhagen, Jaimy van Bavel, Patrick van Osch, Marly van de Heuvel en Rowdy Schoremans.

De uitslag:

WINNAARSRONDE SINGLE WINNAARSRONDE KOPPELS

1.Tony Martinez 1. Peter van de Veer – Roger Hellebrand
2. Mario Robbe 2. Pim van Bijnen – Alfred Schrieks
3. Willy van de Wiel 3. Willy van de Wiel – Mario Robbe
3. Brian Raman 3. Willy van Casteren – Jaimy van Bavel
5. Carlo van Cleef 5. Killian van Eenennaam – Gary O’hagan
5. Rowdy Schoremans 5. Djowy Verhagen – Patrick van Osch
5. Peter van de Veer 5. Tony Martinez – Jurgen Evers
5. Wesley Bour 5. Wesley Bour – Rowdy Schoremans

VERLIEZERS SINGLE VERLIEZERS KOPPELS

1. Willy van Casteren 1. Danny Schellekens – Brian Raman
2. Roy Berens 2. Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen
3. Jurgen Evers 3. Carlo van Cleef – Marly van de Heuvel
Djowy Verhagen Davy Dienjes – Roy Berens

Het volgende toernooi is op zondag 24 september.

Kijk ook op www.falkie.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws