Single winst voor Antwerpenaar Vervloeti in café de Valk in Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Single winst voor Antwerpenaar Vervloeti in café de Valk in Dongen

Single winst voor Antwerpenaar Vervloeti in café de Valk in Dongen

Zondag 23 november j.l. vond er weer een toernooi plaats voor de open ranking in Café De Valk. De opkomst was weer prima te noemen. Er werd een single en koppel toernooi gespeeld.

De koppels werden verspeeld in poules, de singles k.o. Beide toernooien hadden daarnaast een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Robin Huysmans en Kevin Laurijsen werden Ferry Beijleveld en Stef Macaré finalisten. Dean de Wulf en Thijs Gremmen haalde de finale door te winnen van Patrick de Jonge en Roy Bevelander. In een spannende finale ging de winst met 4-3 naar Ferry en Stef. De verliezersronde werd met 3-0 gewonnen door Billy Calluwaerts en Bjorn Vervloet in een geheel Belgische finale tegen Luc Clemens en Luc Steenhuizen.

De hoogste uitworp ging naar Kevin Laurijsen met 161 punten.

Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel werd finalist door winst op Jacky Lamers, Rob de Waal, Dean de Wulf en Billy Calluwaerts. Bjorn Vervloet klopte achtereenvolgens Wesley Schols, Stef Macaré en Ferry Beijleveld. In de finale ging de winst met 5-4 naar Bjorn. Ad Timmermans won met 4-3 de finale in verliezersronde tegen Peter Vogeleer. De hoogste uitworp was voor Willy van de Wiel met 127 punten, Willy had ook nog een 120 uitworp.

Luc Steenhuizen en Wesley Schols gooide ook 120 uit.

Dean de Wulf had een 118, Ad Timmermans 113 en Bjorn Vervloet 116 en 106. In totaal werd er 35 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel scoorde er maar liefst 9. Ferry Beijleveld had er 6 en Bjorn Vervloet 4. 2x 180 was er voor Joep Smetsers, Dean de Wulf en Robin Huysmans. 1x 180 was er voor Roy Bevelander, Frank Huijben, Jacky Lamers, Ian Hoeve, Billy Calluwaerts, Patrick de Jonge, Thijs Gremmen, Wesley Schols, Rob de Waal en Luc Clemens.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE - WINNAARS KOPPELS -

1. Bjorn Vervloet 1. Stef Macaré – Ferry Beijleveld

2. Willy van de Wiel 2. Thijs Gremmen – Dean de Wulf

3. Billy Calluwaerts 3. Robin Huysmans – Kevin Laurijsen

Ferry Beijleveld Patrick de Jonge – Roy Bevelander

5. Dean de Wulf

Stef Macaré

Roy Bevelander

Joep Smetsers

Kijk ook op www.falkie.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws