Single winst voor Michel Degrande op Open ranking De Valk Dongen Ranking nieuws
Ranking nieuws

Single winst voor Michel Degrande op Open ranking De Valk Dongen

Single winst voor Michel Degrande op Open ranking De Valk Dongen

Zondag 24 augustus werd weer een aanvang gemaakt met de open ranking in Café De Valk in Dongen. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi toernooi werd verspeeld in poules. Het singletoernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, beide toernooien hadden daarna een winnaars en verliezersronde.

Er werd gestart met het koppeltoernooi. Door halve finale winst op Jordie Steenhuijzen en Dean de Wulf werden Michel Degrande en Robby Miller finalisten. Ook Ad Timmermans en Mark Bakx werden finalisten door Danny Schellekens en François Gruteke te verslaan. Mark en Ad waren in deze finale met 4-1 de sterkste en wonnen het toernooi.

In de finale van de verliezersronde wonnen Luc Clemens en Thijs Gremmen met 3-0 van Dennis Hendrickx en Robin Huysmans. De hoogste uitworp was voor Dean de Wulf met een knappe156. Robin Huysmans gooide 109 uit.

Hierna gingen de singles van start. Michel Degrande ging ook naar zijn 2e finale door winst op Mark Bakx. Dean de Wulf klopte als laatste Robin Huysmans en werd medefinalist. In de finale was Michel ongenaakbaar en won met 4-0 gelijk het singletoernooi bij zijn eerste bezoek aan de valk. Ywan Silvius was met 3-0 de beste in de finale van de verliezersronde tegen François Gruteke.

De hoogste uitworp ging naar Michel Degrande met 124, Michel gooide ook nog 104 uit evenals Iwan Silvius. In totaal werd er 18 keer 180 gescoord. Ook hierin was Michel Degrande de beste met 6 stuks, Dean de Wulf had er 4. Robin Huysmans en Ad Timmermans gelukte dat 3x. 1x 180 was er voor Mark Bakx en Robby Miller.

De uitslag:

WINNAARS SINGLES WINNAARS KOPPELS
1. Michel Degrande 1. Mark Bakx – Ad Timmermans
2. Dean de Wulf 2. Michel Degrande – Robby Miller
3. Robin Huysmans 3. Danny Schellekens – François Gruteke
Mark Bakx Jordie Steenhuijzen – Dean de Wulf
5. Danny Schellekens
Ad Timmermans
Joost van Bastelaere
Robby Miller

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws