Singlewinst voor Tony Martinez in Dongen, Koppels Raman en V/d Wiel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Singlewinst voor Tony Martinez in Dongen, Koppels Raman en V/d Wiel

Singlewinst voor Tony Martinez in Dongen, Koppels Raman en V/d Wiel

Zondag 26 juni werd het laatste toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Mario Robbe en Tony Martinez werden finalisten door winst op Danny Schellekens en Ronny Evenepoel. In de andere halve finale wonnen Willy van de Wiel en Brian Raman van Mark Bakx en Stephan Eeckelaert. In de finale waren Willy en Brian met 5-3 de sterkste en wonnen het toernooi.

Zyon Raman en Erik Meyers wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Dean de Wulf en François Gruteke.

De hoogste uitworp ging naar Wesley Schols met 116, Dean de Wulf gooide 110 uit en Kenny Driessens 101.

Hierna gingen de singles van start. Tony Martinez ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Dean de Wulf. Wesley Schols versloeg in de andere halve finale Mario Robbe. In de finale moesten alle legs worden gespeeld, met 5-4 was Tony tenslotte de beste en won het toernooi. Erik Meyers was de sterkste met een 4-1 winst in de verliezersronde tegen Luc Clemens en pakte de dubbel.

De hoogste uitworp ging naar Tony Martinez, in de laatste leg van de finale met 141. Wesley Schols had uitworpen van 135 en 116. Dean de Wulf gooide 120 uit en Corné van Mastrigt 111.

In totaal werd er 30 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. Wesley Schols knalde er 7 stuks in. Mario Robbe had er 6, en Willy van de Wiel 4. Erik Meyers scoorde er 3 stuks, Brian Raman had er 2. 1x 180 hadden Yorick Swartenbroek, Luc Clemens, Roy Netten, Rick Verschure, Tony Martinez, Nico Steenbergen, Corné van Mastrigt en Zyon Raman, de 180 van Zyon was de 24.200e 180 in de valk wat Zyon nog 25 euro extra opleverde.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Tony Martinez

2. Wesley Schols

3. Mario Robbe

Dean de Wulf

5. Nico Steenbergen

Zyon Raman

Corné van Mastrigt

Brian Raman

Zondag 3 juli wordt OPEN FALKIE DARTS verspeeld, met ruim 800 euro prijzengeld.

Kijk ook op www.falkie.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws