Singlewinst voor Danny Schellekens, Hellebrand en Venema koppels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Singlewinst voor Danny Schellekens, Hellebrand en Venema koppels

Singlewinst voor Danny Schellekens, Hellebrand en Venema koppels

Zondag 29 maart j.l. vond er weer een toernooi plaats voor de open ranking in Café De ValK in Dongen. Er werd een single en koppel toernooi verspeeld. De toernooien werden verspeeld in poules. Beide toernooien hadden aansluitend een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Thijs Gremmen en Dean de Wulf werden Corné van Mastrigt en Joost van Bastelaere finalisten. Mark Venema en Roger Hellebrand werden finalisten door te winnen van Dennis van Strien en Jurgen Evers.

In de finale ging de winst met 4-2 naar Roger en Mark, bij zijn eerste bezoek aan de valk gelijk winst voor Mark, proficiat.
De verliezersronde werd met 3-2 gewonnen door Mark Bakx en Danny Schellekens tegen Ad Timmermans en Kevin Lens.

De hoogste uitworp ging naar Mark Bakx met een prachtige 170 finish. Kevin Lens gooide in de finale ook nog 164 uit.
Roger Hellebrand had een 140 en een 130 uitworp.

Verder ook nog de volgende uitworpen:
Corné van Mastrigt 115 – Mark Bakx 112 en Peter Groenveld 102

Hierna gingen de singles van start. Danny Schellekens werd finalist door winst op Corné van Mastrigt. Peter Driessens ging evenals bij ons vorige toernooi naar de finale door winst op François Gruteke. In de finale ging de winst met 4-3 naar Danny, proficiat. Peter werd dus wederom 2e.

Dean de Wulf won met 3-0 in de finale van de verliezersronde tegen Joost van Bastelaere. De hoogste uitworp ging bij de singles naar Danny Schellekens met 152, Danny gooide ook nog 127 uit. François Gruteke had een 116, Corné van Mastrigt 115 en Peter Driessens 111 uitworp.

In totaal werd er 16 keer 180 gegooid die allen weer werden beloond met een gratis consumptie. Kevin Lens en Corné van Mastrigt scoorden er 3. Dean de Wulf en Roger Hellebrand gelukte dat 2 keer 1x 180 was er voor Peter Driessens, Dennis van Strien, Jurgen Evers, Mark Bakx, Peter Groeneveld en Danny Schellekens.

De uitslag:
WINNAARS SINGLE -
1. Danny Schellekens
2. Peter Driessens
3. François Gruteke
Corné van Mastrigt
5. Peter Groeneveld
Dennis van Strien

Kijk ook op www.falkie.nl

Maandag 6 april, Open Dongen darts, 1e prijs single 200 euro.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws