SL hoofdklasse "Kleine Eik DSWN Den Haag neemt de tweede plek over" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SL hoofdklasse "Kleine Eik DSWN Den Haag neemt de tweede plek over"

SL hoofdklasse "Kleine Eik DSWN Den Haag neemt de tweede plek over"

Het team deed vandaag goede zaken. Het is Goudenregenbar Sterkdarts 2 vandaag met Matthew Medhurst, Toon Greebe, Nick Stoekenbroek, Marco Medhurst en Roy Gokoel niet gelukt de Hagenezen Marcel Blik, Mike Zuydwijk, Dennis Zijderhand en Vincent van der Meer eronder te krijgen. Kleine Eik DSWN Den Haag kwam met 9-4 uit de round-robin waarna Toon Greebe voor GRB Sterkdarts 1 met 0-4 Zijderhand versloeg. Mike Zuidwijk wist met 4-3 van Nick Stoekenbroek te winnen waarna Marcel Blik 0-4 om de oren kreeg van Roy Gokoel. Vincent van der Meer wist Den Haag weer op voorsprong te brengen door met 4-2 Matthew Medhurst te verslaan.

In de koppels was de kleine Eik oppermachtig de tandems wonnen alle partijen. In de solo game mocht Mike Zuydwijk aantreden tegen Marco Medhurst. Met 21x 180 een 170- finish door Matthew Medhurst, 142- voor Zijderhand, 146- Marcel Blik, 120- Mike Zuydwijk en een 146- finish voor Nick Stoekenbroek was het een waardig gevecht om de tweede positie in de stand.

[hb_league_week league='Hoofdklasse seizoen 2015/2016' week='15']

Voor de actuele stand klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws