SL kampioenen gaan verder als DIBO Darts zonder Neppelenbroek Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SL kampioenen gaan verder als DIBO Darts zonder Neppelenbroek

SL kampioenen gaan verder als DIBO Darts zonder Neppelenbroek

Nadat Kjelvik darts uit Liederholthuis twee jaar achtereen de landstitel in de hoofdklasse SuperLeague wist te winnen is het tijd voor een frisse wind. Teammanager Freek Neppelenbroek geeft het stokje over aan Nancy Hertogs.

Deze in Deventer woonachtige Hertogs gaat een poging doen het kampioensteam naar een derde titel te sturen. Naast een wijziging in de staf stopt ook Kjelvik ermee als hoofdsponsor. Met ingang van seizoen 2014-2015 zullen de regerende kampioenen uitkomen onder de naam Dibo darts. Freek blijft als subsponsor met Auto Freek Heino. betrokken bij het team.

Ook de speellocatie verhuisd naar Deventer, boven de winkel van Dibo (http://www.dartwinkel.nl) zal Dibo darts haar pijlen laten spreken.

Richard Huizinga heeft het team verlaten en jeugdtalent Sven Groen komt erbij, samen met Groen zal het team bestaan uit Rick Hofstra, Wesley Harms, Mark Oosterhuis, Jeffrey de Graaf, Vincent Kamphuis en Salmon Renyaan.

Neppelenbroek bedankt café d’Olde Wettering in Liederholthuis, Kjelvik en iedereen die zijn team gesteund heeft. Zonder de steun en support was Kjelvik darts geen twee jaren achtereen kampioen geworden, aldus Neppelenbroek.

Foto: team seizoen 2012/2013

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws