Sonny's, De Sport & Kalkman geplaatst SuperLeague overgangsklassen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Sonny's, De Sport & Kalkman geplaatst SuperLeague overgangsklassen

Sonny's, De Sport & Kalkman geplaatst SuperLeague overgangsklassen

Afgelopen zaterdag stonden de laatste wedstrijden in de SuperLeague playoffs op het programma. De winnaars van de drie wedstrijden vervangen volgend seizoen de nummers tien in de overgangsklassen van dit seizoen.

In Breda werd de wedstrijd gespeeld tussen de Sound Dogs en Sonny's Darts uit Rotterdam. Het leek een eenvoudige middag te gaan worden voor Sonny's dat vorig seizoen degradeerde uit de SuperLeague. Het werd 4-0 voor de Rotterdammers en dus waren zij twee overwinningen verwijderd van de winst. Sound Dogs stribbelde nog even stevig tegen, maar uiteindelijk werd het 6-3 voor Sonny's.

De Makkers van Marktzicht ontvingen in Nunspeet Café de Sport uit Enschede. De Makkers wisten de laatste twee singles en de solopartij te winnen, maar daar bleef het bij. Café de Sport van captain Jeffrey de Ruiter won met 7-3 en speelt volgend jaar in de overgangsklasse van de SuperLeague.

De laatste partij ging tussen Twenty Six uit Urk en Kalkman uit Wierum. Kalkman leverde een prima wedstrijd af en stond na de singles op een 4-1 voorsprong. De spanning was groot en de koppels eindigden allemaal in 3-2. Omdat Kalkman er twee won kon het niet meer ingehaald worden door Twenty Six en was de wedstrijd ten einde.

Op zaterdag 20 juni is er nog een laatste kans tot plaatsing voor Sound Dogs, De Makkers van Marktzicht en Twenty Six. Dan spelen zij namelijk tegen de nummers negen van de overgangsklassen van dit seizoen. De winnaars van die wedstrijden plaatsen zich voor seizoen 2015-2016.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws