DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Speeldag 9 van OSR lijdt onder twee weekenden internationaal darten | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Speeldag 9 van OSR lijdt onder twee weekenden internationaal darten

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔10.augustus 2017 12:12:15
Speeldag 9 van OSR lijdt onder twee weekenden internationaal darten

Een speeldag tussen twee weekeinden waarop vlakbij (Antwerpen) maar liefst vier internationale toernooien worden gespeeld getuigt van veel moed van de organisatie die toch nog zestien diehards mocht begroeten.

De groepsfase was succesvol voor Oswin Streden, Gerwin Spanjers, Jermaine Wattimena, Rene Jansen, Hermie van Orsouw, Levy en Kyana Frauenfelder en Wesley Smits die dan ook de kwartfinales mochten spelen waarna Levy, Jermaine, Rene en Oswin overbleven voor de halve finale.

Hierin trof jeugdtalent Levy de oude rot Oswin, een wedstrijd die eindigde in een 2-4 overwinning voor Oswin. De andere halve finale ging tussen Jermaine en Rene. Op Jermaine staat op dit moment geen maat en dus was het al knap dat Rene toch nog een leg wist te veroveren; uitslag 4-1 voor Jermaine.

In het toernooi om de troostprijs zagen we Lincy Gloudemans voor de tweede week op rij in de finale. Zij moest het hierin opnemen tegen Leander Meyers en kwam opnieuw tot een 3-3 gelijke stand waarna de winnende leg naar de tegenstander ging. Dankzij de 4-3 zege mocht de troostprijs mee met Leander.

De finale was een kopie van de finale van afgelopen week. Met dus opnieuw Jermaine die aan het langste eind trok door in de achtste leg een beslissing te forceren en met 3-5 de winst te pakken tegen Oswin die zoals altijd zijn verlies met een glimlach nam in de wetenschap dat hij toch weer afstand had genomen van de concurrentie voor kwalificatie voor de finaledag.

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Jermaine Wattimena 2. Oswin Streden 3. Levy Frauenfelder en Rene Jansen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 9 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 15 augustus 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

08 Dec -Jermaine Wattimena gooit vijf 100+ finishes en wint 24e finaledag

02 Dec -JDC EK: Bradley Brooks wint, Wessel Nijman beste Nederlander

01 Dec -Bousema Open 2018: Op 23 februari koppels en 25 februari singels

30 Nov -Vijf Nederlandse deelnemers naar JDC Wereldkampioenschap

30 Nov -Ook op laatste OSR-kwalificatiedag gaat winst naar Yoeri Duijster