Speelschema van Challenge of the Lowlands 2014 is reeds bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Speelschema van Challenge of the Lowlands 2014 is reeds bekend

Speelschema van Challenge of the Lowlands 2014 is reeds bekend

Op zondag25 augustus staat in het Koningshof in Veldhoven de tweede editie van de 'Challenge of the Lowlands' op het programma. Dit is een toernooi tussen de nationale teams van België en Nederland. Tijdens de Challenge of the Lowlands treden beide landen aan met zes heren, drie dames, drie jongens en drie meisjes.

De zaal in Veldhoven zal ingericht worden met een podium en acht wedstrijdbanen. Op het podium zullen teamwedstrijden plaatsvinden en op de overige wedstrijdbanen zullen singles en koppels worden gespeeld. Iedere speler speelt twee teamwedstrijden, drie singles en drie koppels. Inmiddels is het speelschema voor de 'interland' gereed en zijn de spelformats bepaald. Beide landen spelen met vijf teams van drie spelers waarbij er dus per land twee herenteams zijn, één damesteam, één jongensteam en één meisjesteam. De teamindeling vindt u hier.

Het complete speelschema van de verschillende categorieën kunt u vinden in de onderstaande links:
Meisjes
Jongens
Dames
Heren A Nederland
Heren B Nederland
Heren A België
Heren B België

Alle wedstrijden zullen om 11.00 uur beginnen en rond 19.00 eindigen. De toegang is gratis en alle dartsliefhebbers zijn dus van harte welkom om te komen kijken en de verschillende topdarters toe te juichen.

Voor meer informatie klik hier.

Foto: Evert Zomer

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws