SterkDarts en Goudenregenbar komen met TOP-Training Den Haag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SterkDarts en Goudenregenbar komen met TOP-Training Den Haag

SterkDarts en Goudenregenbar komen met TOP-Training Den Haag

Nadat SterkDarts al vele toernooien, rankings en een TOPtraining in Brabant en Gelderland heeft neergezet wordt nu uitgebreid met de provincie Zuid-Holland. Een exclusieve samenwerking met De Goudenregenbar te Den Haag is aangegaan. In het sfeervolle Goudenregenbar zal dit jaar nog een TOPtraining starten. Daarnaast vinden dit jaar nog 2 Darts Championships plaats en start in 2014 een Sterkste Darter van Nederland in de Haagse dartslocatie.

De Goudenregenbar TOP-training
Den Haag zal de tweede locatie worden waar SterkDarts een TOPtraining organiseert. Nadat in Nederhemert al 2 jaar lang een hele succesvolle TOPtraining wordt afgewerkt zal nu dus ook De Goudenregenbar een trainingsavond krijgen.

De beste 12 darters van de regio Den Haag zullen op de woensdagavond in De Goudenregenbar de strijd met elkaar aan gaan om zo hun niveau omhoog te brengen. De Toptraining zal ééns in de 2 á 3 weken plaatsvinden en dus niet wekelijks om zo de spelers enigszins te ontlasten van hun drukke programma. Een cyclus zal 6 speelweken plaatsvinden. Op de speelavonden wordt er in poules van 3 gespeeld hierna volgen een winnaars en verliezerronde.

Er wordt gestart in 2 verschillende niveaus. (A en B poule), bij veel animo zal er in de volgende cyclus een extra divisie gecreëerd worden.

De kwalificatieavonden zijn op 28 augustus en 4 september. Alle speelavonden zijn op woensdagavond en starten om 20:15 uur.

Meer informatie op www.sterkdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws