SterkDarts en Joppe Bakens na twee jaar samenwerking uit elkaar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SterkDarts en Joppe Bakens na twee jaar samenwerking uit elkaar

SterkDarts en Joppe Bakens na twee jaar samenwerking uit elkaar

De uit Eindhoven afkomstige Joppe Bakens en dartsorganisatie SterkDarts gaan na twee jaar samenwerken uit elkaar. Bakens kwam de afgelopen twee seizoen uit voor het Super League team van SterkDarts L&L en vorig seizoen voor het PDB team SterkDarts d’n Zanzi. De Eindhovense darter besloot eind vorig seizoen al een terugkeer te maken naar de KDO, ook het Super League avontuur eindige voor Bakens bij SterkDarts en hij maakte de overstap naar Oranjebar.

Bakens speelde onder het SterkDarts Pro Team één maal op de Qualifiers van de PDC European Tour in Berlijn. Verder speelde Bakens diverse BDO toernooien onder SterkDarts en wist twee weken gelden nog het Open Antwerpen Pairs te winnen met Jermaine Wattimena. Komend seizoen richt hij zich op de NDB ranking met als doel plaatsing voor de Nederlands selectie.

SterkDarts bedankt Joppe voor zijn inzet de afgelopen twee jaar waarin hij met zijn ongekende doorzettingsvermogen en toewijding aan de dartsport veel respect afdwong, en wenst hem succes met zijn verdere loopbaan in de dartsport. Komende zondag speelt Bakens op de NDB Ranking in Leeuwarden het laatste toernooi onder de vlag van SterkDarts.

Meer informatie op www.sterkdarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws