SterkDarts opent de inschrijving van 5 grote toernooien en NDW 2015 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SterkDarts opent de inschrijving van 5 grote toernooien en NDW 2015

SterkDarts opent de inschrijving van 5 grote toernooien en NDW 2015

In één klap gooit SterkDarts de inschrijving open van 5 grote toernooien. Het Open Mariahout staat als eerste op het programma. Op Hemelvaartsdag volgt het Open Alblasserwaard, waarna het tweedaagse evenement Open Eindhoven volgt. Vervolgens wordt er teruggekeerd naar Mariahout voor het Open Oranjebar. In juli volgt het Nederlands Kampioenschap Tactics in Geldrop. Ook de inschrijving voor de Nederhemertse Darts Weken 2015 is geopend.

Open Mariahout 2015
Op zondag 26 April is dartscafé Oranjebar wederom de locatie voor het Open Mariahout. Het toernooi kent een prijzenpot van € 1.500,-. Het toernooi kent met winnaars als Benito van de Pas, Joppe Bakens, Leon de Geus en Marcel Blik een rijke historie aan grote winnaars.

Open Alblasserwaard 2015
Ook dit jaar is wordt op Hemelvaartsdag getrouw het Open Alblasserwaard gespeeld. Vorig jaar was voor het eerst De Klok in Kinderdijk de thuishaven voor dit dartsfestijn. Dit jaar wordt alweer de zevende editie gespeeld, de eerste editie in 2006 kwam op naam van Cor Ernst, vorig jaar ging de overwinning naar Bryan de Hoog. Kim Huybrechts prijkte al tweemaal op de wisselbeker.

Open Eindhoven 2015
Voor het derde jaar op rij is het pinksterweekend in Sportcafé De Genderbeemd het Open Eindhoven. Op zaterdag 23 mei wordt een jeugdtoernooi gespeeld en in de avond een koppeltoernooi. Op zondag 24 mei is het Open Eindhoven 2015. Benito van de Pas won vorig jaar, een jaar eerder won Jerry Hendriks.

Open Oranjebar 2015
Vrijdag 19 juni is het tijd voor het Open Oranjebar. Een jaarlijkse vaste prik voor de topdarters van Nederland en België. Vorig jaar won Benito van de Pas, net als in 2012. In 2013 ging de titel naar Jelle Klaasen en in 2010 was Toon Greebe de winnaar.

Nederlands Kampioenschap Tactics 2015
De eerste editie van het Nederlands Kampioenschap Tactics wordt gehouden in Café De Zaak in Geldrop. In juli zal er een kampioenschap zijn voor zowel koppels als dames singels en heren singels. Later in het jaar vindt ook een Europees Kampioenschap plaats.

Nederhemertse Darts Weken 2015
Vorig jaar vond de eerste editie plaats van de Nederhemertse Darts Weken. De titels waren voor de Letse darter Mardars Razma (Nederhemert Darts Trophy), Jelle Klaasen (L&L Masters) en Willem Mandigers (Open L&L). Ook dit jaar vinden er in de vakantieperiode weer drie toptoernooien plaats in Nederhemert-Noord.

Meer informatie vindt u op www.sterkdarts.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws