Strijd om CLoD 2015 tickets bij Oranjebar namens Peelland Dart Bond Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Strijd om CLoD 2015 tickets bij Oranjebar namens Peelland Dart Bond

Strijd om CLoD 2015 tickets bij Oranjebar namens Peelland Dart Bond

Oranjebar opnieuw plaats van handeling voor Champions League of Darts 2015 kwalificatie-toernooien voor heren en dames van de Peelland Dart Bond.

Overleg tussen de Oranjebar en de Peelland Dartbond met betrekking tot deelname van PDB leden aan de Champions League of Darts 2015. Dit heeft opnieuw geresulteerd in een samenwerking tussen de Oranjebar en de PDB om zoveel mogelijk PDB spelers de mogelijkheid te geven om zich te kwalificeren voor deelname. Ondanks diverse onbevestigde berichten dat de CLoD zou ophouden te bestaan omdat het ultieme doel, deelname aan de Zuiderduin Masters, is komen te vervallen waren er voldoende gronden om aan te nemen dat dit geweldige evenement ook in 2015 zal worden gespeeld. Wellicht dat de te verdienen hoofdprijs veranderd maar dat neemt niet weg dat het winnen van een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters een mooie beloning is voor de winnaar van het heren, dames, junioren en meisjes toernooi.

Nieuw dit jaar is dat deelname aan de kwalificatiewedstrijden in de Oranjebar alleen voor heren en dames senioren een CLoD ticket kunnen opleveren. Er zijn 2 herentickets en1 damesticket te winnen. De kwalificatie van jeugdspelers – junioren, meisjes en aspiranten – zal in aparte toernooien, welke door de Peelland Dart Bond worden georganiseerd, moeten gebeuren. Verder is de intentie uitgesproken dat de PDB ook nog een extra kwalificatie dag zal houden om ieder PDB-lid een extra kans te geven een CLoD deelnamebewijs te bemachtigen.

Ook nieuw is het feit dat er twaalf toernooien worden gespeeld in de Oranjebar waarbij de puntenwaardering per speelavond is aangepast en er ruimte is om een toernooi te missen omdat slechts de 10 beste resultaten in de totaalscore worden meegenomen.

De speeldatums zijn inmiddels ook bekend:

29-nov-14 27-dec-14 3-jan-15
17-jan-15 21-feb-15 7-mrt-15
28-mrt-15 11-apr-15 25-apr-15
9-mei-15 30-mei-15 27-jun-15

Zoals hierboven aangegeven zullen alle kwalificatie toernooien op zaterdag worden gespeeld en de aanvang is 20:00 uur. De toernooien zijn alleen toegankelijk voor PDB-leden en het inschrijfgeld bedraagt €10,=p.p. per speeldag.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws