SuperLeague "De Schot pakt eerste overwinning overige spelen gelijk" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SuperLeague "De Schot pakt eerste overwinning overige spelen gelijk"

SuperLeague "De Schot pakt eerste overwinning overige spelen gelijk"

Café de Schot heeft de eerste overwinning binnen. Met 7-3 was de Schot de betere vandaag tegen Oranjebar 3. Dit was overigens de enige overwinning in de hoofdklasse. Alle andere wedstrijden eindigden onbeslist in een 5-5.

Café Kremer was vandaag te gast in Den Haag met Alexander Pas, Maarten Pape, Tim Koster en Christiaan Kist. The Switch kwam uit met Jeffrey de Zwaan, Mike Zuydwijk, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Meer en Marcel Blik. De round robin ging met 9-6 naar Den Haag. In de singles wisten de Zwaan en Zuydwijk de singles binnen te houden. Kist en Pape wonnen voor de gasten waardoor het 3-2 stond. Kremer was sterker in de koppels, alleen van der Meer en van Duivenbode wonnen van Pape en Pas. Met de tussenstand 4-5 moest Maarten Pape de overwinning binnen halen voor Kremer. Dirk van Duijvenbode wist daar echter een stokje voor te steken, met 4-3 wist van Duijvenbode de sologame te winnen waardoor het onbeslist bleef in Den haag.

[hb_league_week league='Hoofdklasse seizoen 2014/2015' week='8']

[hb_teampoints_table title1='Klasse C' title2='Klasse B' title3='Klasse A' title4='Hoofdklasse' active_tab='4']

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws