Superleague Playoffs 2014: weer overwinning voor Kings en Queens Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Superleague Playoffs 2014: weer overwinning voor Kings en Queens

Superleague Playoffs 2014: weer overwinning voor Kings en Queens

Op het programma staat een zware wedstrijd op het programma namelijk tegen brandpunt Almelo. De gasten uit Almelo kwamen op volle oorlogssterkte met onder andere de twee sterren Rozenbrand en Geerdink. De round robin ging al snel naar het team uit Almelo, net als de eerste singel. Hierin overrompelde Rozenbrand zijn tegenstander Josephus Schenk met 4-1.

Hierna sloeg de sfeer totaal om en zetten de Zutphense jongens alles op alles. De 2-0 achterstand werd omgedraaid door de volgende drie singels te winnen. Met een 3-2 voorsprong begon Kings & Queens aan de koppels . Vervolgens werd er1 koppel verloren en 2 gewonnen door Kings & Queens. De stand werd 5-3 en het punt was binnen.

Het laatste koppel werd door de 2 ervaren spelers Voskamp en Schenk met 3-2 gewonnen en het feest barste al snel los in Zutphen. In de captains game was Rozenbrand te sterk. Eindstand Kings & Queens - Brandpunt Almelo 6-4. Kings en Queens wist de eerste kwalificatiewedstrijd ook naar zich toe te trekken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws