SuperLeague verslagen op rij: Koploper Dibo verliest van Kremer Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SuperLeague verslagen op rij: Koploper Dibo verliest van Kremer

SuperLeague verslagen op rij: Koploper Dibo verliest van Kremer

Afgelopen zaterdag werd speelweek 7 van de SuperLeague afgewerkt. Koploper Dibo Darts verslikte zich in Café Kremer en Café de Rietplas nam daardoor de koppositie over. In de overgangsklasse maakten de koplopers geen fout.

Hoofdklasse
In de wedstrijd tussen Dibo en Kremer ging het tot 3-3 gelijk op, daarna nam Kremer afstand en verloor geen partij meer. Eindstand: 7-3. Café de Rietplas wist een knappe overwinning weg te slepen uit Apeldoorn door de Vrijbuiter met 6-4 te verslaan. De beslissende solo werd met 4-1 gewonnen door Jan Dekker tegen Jelle Klaasen. The Switch is het enige team in de hoofdklasse dat dit seizoen nog niet verloor. Afgelopen zaterdag werd er met 7-3 gewonnen van de Schot. Real Magic en Oranje Bar 3 waren erg aan elkaar gewaagd. Bij een 5-4 voorsprong voor het thuisspelende Real Magic speelde Kim Huybrechts tegen Jermaine Heijmans (die tot op dat moment al zijn partijen had gewonnen) om de beslissing. Kim wist de wedstrijd met 4-2 te winnen en dus was de winst voor Real Magic.

Voor meer informatie inclusief een overzicht van de overgangsklassen A, B en C klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws