Toernooiaankondiging: Open St. Michielsgestel op 30 december 2014 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Toernooiaankondiging: Open St. Michielsgestel op 30 december 2014

Toernooiaankondiging: Open St. Michielsgestel op 30 december 2014

Op 30 december 2014 word alweer voor de vierde keer het Open St. Michielsgestel georganiseerd. Met als winnaars van de vorige edities, Benito vd. Pas, Leo Hendriks en afgelopen jaar Hendry v. Berkel, heeft de organisatie dit jaar wederom gezorgd voor een leuk en vlot toernooi wat aantrekkelijk is voor de fanatieke darter maar ook voor de recreant darter.

Het toernooi heeft als opzet om meerdere wedstrijden te kunnen spelen en er word daarom in een poulesysteem gestart op 25 banen in een bo 3 cyclus. Nieuw dit jaar is, dat de banen van Marc's dartbanen opgesteld staan in de zaal, bekend van oa. Open Reek. Hierna word de winnaars- en verliezerronde gespeeld. (bo5/bo3) Onder de toernooileiding van Leo Bakker en Anthony vd Lee worden de wedstrijden in een strak schema gespeeld waardoor de finale rond19.30 verwacht word. Bij 16 of meer dames, een aparte damesronde.

In 2013 wisten 199 deelnemers de weg te vinden naar Café Zaal Overberg te St. Michielsgestel. Ook dit jaar hopen we dat er veel darters de weg weten te vinden naar dit leuke en vlotte toernooi.

Met een prijzenpot van 1500 euro gegarandeerd, waarvan de winnaar er 450 mag ontvangen, is dit toernooi met een inschrijving van 8 euro een leuk toernooi voor iedereen. In de winnaarsronde is er prijs voor de beste 16 en in de verliezersronde de beste 8. Minimale leeftijd is 16 jaar.

Inschrijven kan aan de wedstrijdtafel tot 12.59. Aanvang is 13.00 uur. Meer info is te vinden op: www.openstmichielsgestel.nl.

Hopelijk tot ziens op 30 december in Café-Zaal Overberg, St. Michielsstraat 2 te St. Michielsgestel.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws