Tonny Veenhof verslaat Jerry Kaldenberg met whitewash in Beuningen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Tonny Veenhof verslaat Jerry Kaldenberg met whitewash in Beuningen

In 5 mooie poules werd er gestreden deze maandag 20 februari in sportcafé de Vrijboom. Beste dame deze avond was Kelly Streef die de winnaars ronde wist te bereiken. Ook Michelle Verberk liet zich zien met een mooie 116 finish die later goed bleek voor een kans op een Miljoen. Hoogste finish deze avond kwam op naam van de sterk spelende Jerry Kaldenberg. Naast de 6 180-ers had hij ook een schitterende 161 finish.

De finale van de verliezers ronde ging met 4-3 naar Martijn van Beest die hiermee Tom Tersluisen verslaat. De finale van de winnaars ronde ging tussen de sterk spelende Jerry Kaldenberg en Tonny Veenhof. Het niveau en ervaring van Tonny, deze avond, was nog een maatje te groot voor Jerry Kaldenberg. Zonnige kant bekijken Jerry nu heb je nog een uitdaging op de maandagavond!

Volgende week maandag is het carnaval en dus GEEN maandag toernooi. De week erna op maandag 6 maart gaan we weer verder met de maandag ranking!

Iedereen een hele fijne carnaval toegewenst!