Toon Greebe ontvangt wildcard hoofdtoernooi ‘t Zwaantje Masters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Toon Greebe ontvangt wildcard hoofdtoernooi ‘t Zwaantje Masters

Toon Greebe ontvangt wildcard hoofdtoernooi ‘t Zwaantje Masters

Met nog 2 maanden te gaan tot aan het hoofdtoernooi van het H&S ‘t Zwaantje Masters, begint het deelnemersveld aardig vorm te krijgen. De organisatie is dan ook verheugd om aan te kunnen kondigen dat de tweede wildcard naar Toon Greebe gaat.

Voor Toon geldt dat hij een zware periode achter de rug heeft. Deze is uitgebreid uitgemeten in de media en behoeft daarom geen verdere uitleg. Toon is hard op de weg terug en de organisatie is ervan overtuigd dat hij een goede outsider is voor de titel.

"Zijn staat van dienst spreekt voor zich: de steunbetuigingen die hij heeft ontvangen uit de dartwereld zijn immens. Iedereen kent hem, van Chris Mason tot aan Bob Anderson. Allemaal hadden ze een opbeurend woordje paraat. Het mooie van alles is: hij heeft ook van bijna iedereen gewonnen," aldus Joppe Bakens namens de organisatie van het H&S ‘t Zwaantje Masters.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws