Toon Greebe: "Zodra ik weer kan lopen ga ik ook weer darten" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Toon Greebe: "Zodra ik weer kan lopen ga ik ook weer darten"

Toon Greebe: "Zodra ik weer kan lopen ga ik ook weer darten"

Toon Greebe is begonnen aan zijn revalidatie nadat eind vorig jaar onverwachts zijn rechtervoet noodgedwongen moest worden geamputeerd. Inmiddels is de Bosschenaar druk in de weer met revalideren waarbij hij nog altijd één doel voor ogen heeft: darten.

Alvorens hij maandag kon beginnen aan zijn revalidatie moest hij eerst nog een operatie ondergaan. Toon Greebe sprak tegenover Omroep Brabant: "Er moest nog zo'n tien centimeter van mijn onderbeen worden gehaald, anders konden ze geen prothese aanmeten en zou ik nooit meer kunnen lopen. Ik moet de komende tijd met krukken leren lopen en met een prothese om leren gaan."

Ondanks dit alles blijft hij hoopvol ooit weer zijn weg richting het dartbord te kunnen maken. Greebe zal blijven knokken om de weg terug naar de top te halen: "Ik speelde weer best hoog en was bezig met kwalificatietoernooien om aan het wereldkampioenschap mee te mogen doen. Dat is nu ineens voorbij. Als ik over twintig weken weer kan lopen, hoop ik over eenentwintig weken weer te darten. Ik blijf net zo lang knokken tot ik weer een WK speel."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws