DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Toon Greebe’s voet onverwachts noodgedwongen geamputeerd | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Toon Greebe’s voet onverwachts noodgedwongen geamputeerd

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔28.december 2017 15:12:19
Toon Greebe’s voet onverwachts noodgedwongen geamputeerd

Gisterenavond bracht de vriendin van Toon Greebe het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat de rechtervoet van Greebe noodgedwongen is geamputeerd. Na overleg met Toon Greebe en zijn vriendin Melissa Boonstoppel is besloten om dit nieuws wereldkundig te maken.

Toon ligt op dit moment in het Jeroen Bosch ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch waar hij gisteren op eigen initiatief naartoe is gegaan. Hij had al geruime tijd last van zijn voet en de laatste tijd werd de pijn steeds heviger. Gisteren nam hij het besluit om naar het ziekenhuis te gaan waar het schokkend nieuws bekend werd dat amputatie onvermijdelijk was. De rechtervoet van de Bosschenaar is tot boven de enkel geamputeerd.

In 2008 en 2010 was Toon Greebe nog actief op het PDC WK. Hij verloor in 2008 bij de laatste 64 van Peter Manley en in dezelfde ronde in 2010 van John Part. Zijn walk on met de FC Den Bosch-sjaal zal menig dartsliefhebber nog bij staan.

Namens Dartfreakz.nl wensen we Toon Greebe en zijn vriendin Melissa Boonstoppel enorm veel sterkte in deze moeilijke periode. Om iedereen de kans te geven een woordje aan Toon Greebe te kunnen richten is na overleg besloten om onderstaand gastenboek te openen.

[Gastenboek voor Toon Greebe] 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

11 Mar -PC 4: Anderson pakt 'de dubbel' in het weekend, De Zwaan runner-up

06 Mar -Open Polen 1e internationale toernooi voor Greebe sinds revalidatie

04 Mar -Halve finales UK Open 2018: Anderson v Pallett, Owen v Cadby

04 Mar -UK Open 2018 kwartfinales: Anderson geeft Cross het nakijken

04 Mar -Gary Anderson volgens Coral gedoodverfde winnaar UK Open 2018