Top of Ghent en IBDT zijn dit weekend te volgen via Eurosport 2 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Top of Ghent en IBDT zijn dit weekend te volgen via Eurosport 2

Top of Ghent en IBDT zijn dit weekend te volgen via Eurosport 2

Vanaf vanmiddag wordt de 4e editie gespeeld van het internationaal dartstoernooi 'Top of Ghent' in de topsporthal Vlaanderen. Het toernooi heeft een prijzenpot van 12.500 euro en telt mee voor de WDF , BDO en Zuiderduin Masters en is te zien op Eurosport2. ( voor programmering). Vele Nederlanders zullen deelnemen en afreizen naar onze zuiderburen.

Vorig jaar stond er in elke finale een landgenoot maar helaas wist geen van hen te winnen. Rick Hofstra verloor in het herentoernooi van Ross Montgomery en Anastasia Dobromyslova won van de Dutch Open Darts kampioen Aileen de Graaf. Ook bij de jeugd wist Colin Roelofs niet te winnen van de Belg Mike de Decker en verloor Feanna Bouwman de meisjesfinale van Shauni Wastijn.

De vrijdagnamiddag zal beginnen met de masters IBDT en 's avonds zal er een money in/money out toernooi gehouden worden. Op zaterdag zijn de singles mannen, vrouwen en jeugd . De deuren gaan open om 09:00 uur en het toernooi begint om 10:00 uur. Er is tevens een recreantentoernooi waar mooie prijzen te winnen zijn. Op zondag zijn de koppels aan de beurt (mix, mannen, vrouwen). Opnieuw zullen de deuren om 09:00 uur opn gaan en zal er om 10:00 uur gestart worden.

Voor meer informatie klik hier en klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws