DutchEnglishFrenchGermanSpanish

TOP Players Comp.: Hoofdprijs €750 en Zwaantje Masters Wildcard | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

TOP Players Comp.: Hoofdprijs €750 en Zwaantje Masters Wildcard

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔17.mei 2017 14:42:25
TOP Players Comp.: Hoofdprijs €750 en Zwaantje Masters Wildcard

Komende week zal weer gestart worden met de Oranjebar TOP Players Competition in Mariahout. Dit jaar is er een vernieuwde opzet waardoor niet alleen spelers die normaal uitkomen in SLN, LaCo, Ere- of 1e divisie of Internationale ervaring hebben maar ook spelers uit de lagere klassen of liefhebbers zullen een aantal weken de strijd zullen moeten aangaan om zich te plaatsen voor de finaledag waar de laatste 32 overgebleven toppers zullen uitmaken wie dit jaar de titel en de hoofdprijs in handen krijgt.
 
Om te beginnen zullen er vijf kwalificatie toernooien worden gespeeld. Iedere 14 dagen zullen de deelnemers, die zich meermalen kunnen inschrijven, op de donderdagavond een compleet toernooi afwerken via een poulesysteem gevolgd door knock-out wedstrijden. De zes besten van iedere kwalificatiedag weten zich verzekerd van deelname aan de finaledag. Op de finaledag zullen de 30 gekwalificeerde spelers en twee spelers via een wildcard strijden om de titel van TOP Player 2017, het bijbehorende prijzengeld en een deelnamebewijs voor de finaledag van de H&S ’t Zwaantje Masters 2017.
 
De eerste 6 startbewijzen voor de finaledag kunnen worden verdiend op donderdag 25 mei aanstaande tijdens het eerste kwalificatietoernooi in de Oranjebar te Mariahout. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €5,= en er zal om 20:15 uur worden gestart. Het kwalificatie toernooi is voor iedereen toegankelijk die een kans wil maken om het op te nemen tegen verschillende regionale, landelijke en internationaal presterende topspelers.De overige vier kwalificatiedagen vinden plaats op;
donderdag 08 juni 2017 – donderdag 22 juni 2017 – donderdag 06 juli 2017 – donderdag 20 juli 2017
Bij het vaststellen van de diverse kwalificatiedagen is rekening gehouden met de ranking speeldagen welke bij ’t Zwaantje in Eindhoven worden gespeeld.

Het totale, gegarandeerde, prijzengeld zal minimaal €1.500,= bedragen waarvan de winnaar €750,= voor zijn/haar prestatie zal ontvangen. Daarnaast ligt er voor de winnaar ook nog een wildcard voor deelname aan de finaledag van de H&S ’t Zwaantje Masters 2017 darttoernooi waar ook een aantal professionele dartspelers vertegenwoordigd zullen zijn.
Voor de Runner Up ligt €350,= klaar terwijl voor beide nrs 3 €100,= gereserveerd is. Als laatste zullen ook de nrs 5 t/m 8 prijzengeld krijgen uitgekeerd en wel €50,= per persoon.
 
Kenmerkend voor de TPC is het speelformat waarin de wedstrijden moeten worden afgewerkt. Het format is minimaal 501 best of 7 legs en dat gedurende alle wedstrijden op een avond heeft al menig speler in het verleden onaangenaam verrast waardoor er regelmatig verrassende uitslagen op het scorebord verschenen. Daarnaast zijn er gedurende het TOP Players Competition evenement geen “beschermde” spelers, dus iedereen heeft gelijke kansen.
 
Deelnemers kunnen zichzelf voor iedere kwalificatieavond tot 19:45 uur (telefonisch of per mail peter@oranjebar.nl) inschrijven bij uitbater Peter van den Broek in de Oranjebar te Mariahout. De inschrijfkosten bedragen €5,= per persoon per deelname.

Vanaf komende week kunt u ook meer informatie over dit unieke evenement terug vinden op de website www.oranjebar.nl. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

20 Jun -Nog 2 dagen: Finaledag Oranjebar & ‘t Hart van Son LPD Ranking

14 Jun -CLoD tickets PDB naar V/d Zande, Gloudemans en Gian van Veen

13 Jun -Zaterdag finaledag Oranjebar & ‘t Hart van Son LPD Ranking

09 Jun -Oranjebar 1 is voor de 7e keer kampioen SuperLeague geworden

07 Jun -Lokale held Verbakel pakt winst tijdens Oranjebar Super Ranking nr. 26