Uitgebreid verslag en alle uitslagen van 5e speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitgebreid verslag en alle uitslagen van 5e speelweek SuperLeague

Uitgebreid verslag en alle uitslagen van 5e speelweek SuperLeague

Afgelopen zaterdag werd de vijfde speelronde in de SuperLeague gespeeld.

Hoofdklasse
Verdedigend kampioen Oranje Bar is vooralsnog ook dit jaar niet te stoppen. Uit tegen Bosgenoegen werd de vijfde overwinning van het seizoen binnen gehaald (2-8). De voorsprong op de concurrentie groeide daarmee naar vijf punten, want DKE wist thuis niet te winnen van de Pinkster Devils: 5-5. Derk Telnekes (Pinkster) was aardig op dreef met elf keer 180, een 170 finish en een zege in de captainsgame op Maik Kuivenhoven.

De Fanatics uit Weert stonden vorig jaar op de rand van degradatie, maar doen het dit jaar uitstekend. Na winst in Tilburg tegen Xtreme met 7-3 staan ze gedeeld tweede. Ook Nitro darts uit Sneek staat op een gedeelde tweede plek na een 6-4 zege op H&S de Zwaantjes. Willem Mandigers van de Zwaantjes gooide in deze wedstrijd maarliefst twaalf keer 180. Tenslotte pakte Tapperij Teun belangrijke punten in de thuiswedstrijd tegen Prima Darts: 8-2.

Voor een uitgebreid overzicht van alle uitslagen en verslagen inclusief de overgangsklassen A, B en C klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws